Разкодиране | Отключване на Xiaomi

Премахване на забравени пароли, акаунти и мрежови ограничения за употреба на сим карти

Нашият сервиз успешно премахва ограничения, свързани с употребата на всички модели Xiaomi. Ограниченията могат да бъдат както за рестрикция за употреба на различни сим карти, така и защитни пароли и свързани акаунти, предотвратяващи нормалното и пълноценно използване на устройството и неговата пълна функционалност. Можем да обобщим видовете блокировки и премахването им в няколко основни услуги, които предлагаме:

Разкодиране/отключване на Xiaomi за употреба с всички SIM карти

Разкодирането (sim unlock) се среща най-вече при апарати на Xiaomi, закупени от мобилен оператор с подписване на договор за ползване на мобилни услуги с определен план. В повечето случаи, потребителите ползват преференциална цена при закупуването на Xiaomi или друго устройство. Операторът предлага добра цена на клиента за апарата, но в някои случаи го „заключва“ за употреба само и единствено със сим карти негова собственост. В тези случаи, при монтирането на сим карта на друг телеком, устройството няма да бъде в състояние да намери мрежа, както и да осъществява изходящи и входящи повиквания, трафик на данни, както и останалите услуги, които поддържа всяка сим карта. Сервизът ни може да извърши перманентно премахване на тези ограничения. След отключването, устройството ще е в състояние да работи с всички сим карти.

Премахване на екранна парола (screen passcode) или шаблон за отключване (pattern lock) на Xiaomi

В случай, че сте активирали тази функция, вашето Xiaomi ще изисква парола или фигура, нужна за отключването на екрана и достъп до менютата. Ако сте забравили паролата или шаблона, нужни за отключване, сервизът ни може да извърши премахването без риск от повреда на апарата, бързо и на добра цена на почти всички модели на Xiaomi, използващи операционната система Android.

Премахване на google акаунти (профили), нужни за активация

В случай, че сте върнали фабрични настройки на вашето Xiaomi и устройството изисква активация чрез email и парола, които сте забравили, ние можем да решим този проблем. След като извършим премахването, вие ще имате пълен достъп до менюто на вашето Xiaomi, като същевременно ще можете да създадете нов профил и да синхронизирате данните и приложенията си.

Разкодиране/отключване и премахване на пароли на Xiaomi чрез куриер

В случай, че за вас не е удобно да посетите нашият сервиз лично, можете да използвате и куриер. Достатъчно е да се свържете с нас, за да уточним детайлите за вашето Xiaomi, ще ви информираме и за точната цена, срещу която ще извършим желаната от вас услуга по отключване. Веднага щом устройството пристигне в сервиза ни, ние ще се заемем с проблема, който то има. Гарантираме за качеството на всички услуги, които предлагаме, като се стремим да извършваме всички услуги на възможно най-добрите цени.