Разкодиране | Отключване на Huawei

Премахване на забравени пароли, акаунти и мрежови ограничения за употреба на сим карти

GSM сервизът ни предлага отключване и перманентно премахване на определени защити, които ограничават или правят невъзможна употребата на вашият Huawei. Видовете разкодиране/отключване, можем да характеризираме в няколко отделни вида услуги, които извършваме ежедневно:

Разкодиране/отключване на Huawei за работа с всички SIM карти на мобилните оператори

Услугата за разкодиране/отключване на устройствата за употреба с различни SIM карти засяга потребителите, които са закупили устройството си от магазин на мобилен оператор с подписан договор за ползване на мобилни услуги. Мобилният оператор предлага устройства на преференциална цена, като предоставя заключени телефони и таблети за употреба със сим карти негова собственост. По този начин употребата на закупеният Huawei се свежда до неговото използване в рамките на мрежата на един телеком. В случай, че искате да използвате устройството си към друг оператор, ние можем да отключим почти всеки Huawei перманентно и на добра цена.

Премахване на парола или фигура, нужна за отключване на Huawei (passcode lock; pattern lock)

В случай, че сте забравили паролата или фигурата, нужна за отключване на екрана на вашия Huawei, сервизът ни може да извърши премахване на съществуващите защити. След извършването на процедурата, вие ще имате отново пълен достъп до функционалността на конкретния телефон или таблет. Ще можете да създадете нова парола или фигура за  отключване на екрана, като по този начин информацията във вашия Huawei ще остане защитена. Услугата се предлага за всички устройства с Android операционна система, като се извършва бързо, без риск от повреда на устройството и на ниска цена.

Премахване на Google профили и акаунти, нужни за активация на Huawei

В случай, че сте върнали фабрични настройки или сте обновили версията на Android, вашият Huawei може да поиска активация чрез email и парола, които сте задали предварително. Ако сте забравили профила си, вашият Huawei ще ограничи пълният достъп до устройството  и менюто. Предлагаме перманентно премахване на синхронизирани профили и акаунти. След извършеното премахване, вие ще разполагате отново с пълната функционалност и достъп до менюто на устройството, като ще можете да създадете нов профил и да синхронизирате отново данните си.

Разкодиране/отключване и премахване на защити чрез куриер

Всички сервизни услуги, които предлагаме могат да бъдат осъществени и чрез куриер. По този начин няма да ви се наложи да посещавате нашият сервиз лично и на място в София. Достатъчно е да се свържете с нас, за да уточним детайлите по ремонта/услугата, която искате да извършим. Предлагаме безплатна диагностика и много добри цени за поправка на смартфони и таблети както за Huawei, така и за останалите водещи марки.