Смяна на предно или задно стъкло на iPhone, Samsung, LG, Huawei, Xiaomi

GSM сервизът ни извършва смяна на стъкла на водещите производители на смартфони, като основно извършваме този тип ремонти на добре познатите и разпространени брандове от висок клас. Смяната на стъкло може да се категоризира най-общо в 2 категории:

Смяна стъкло на дисплей

Смяната на стъкло е процедура, при която се запазват оригиналният дисплей и сензорен панел, като това гарантира безпроблемна последваща работа на устройствата с минимален риск от дефекти, които могат да настъпят както в образа, така и в сензорния панел на екрана. Смяната на стъкло е предпочитана услуга за потребителите и заради по-ниската цена, спрямо подмяна на цял дисплей модул.

Използвани методи и технология

Сервизът ни извършва смяна на стъкло посредством най-разпространената и доказано най-добрата технология, позната в сервизните среди като OCA (Optical Clear Adhesive). Същата технология се използва и от самите производители на дисплеите, независимо дали става въпрос за оригинални компоненти или афтърмаркет (копия). За добрите резултати, които постигаме имат принос както техниците ни, така и машините от последно поколение, благодарение на които ежедневно успяваме да рециклираме десетки екрани на мобилни телефони.

Процесите за смяна на стъкло при различните марки имат известни малки разлики, но в основата си те са доста идентични. Именно поради тази причина ние предлагаме смяна на стъкло за всички водещи брандове и повечето модели техни устройства.

Най-общо можем да категоризираме смяната на стъкло на дисплей/екран в 2 основни раздела:

Смяна на стъкло на дисплей:

Най-често обект на тази поправка са всички модели на iPhone и повечето на Samsung, по-скъпите и нови модели на Huawei, както и на Xiaomi. При високият клас на Nokia, както и всички марки, поддържащи AMOLED, P-OLED и OLED дисплеи. За извършването на услугата смяна на стъкло е необходимо вашият тъч и дисплей да са напълно функциониращи.

Смяна на стъкло и тъч:

Могат да бъдат извършени на повечето модели LG, Sony, някой от по-старите модели на Huawei, както и по-старите модели от среден и нисък клас на Samsung. Смяната на стъкло и тъч е възможна само при определени модели устройства. Задължително е вашият смартфон да е с напълно функциониращ дисплей. Можете да се свържете с нас за детайли относно вашият модел, както и цена, която гарантирано ще бъде една от най-добрите в сферата на тези ремонти.

Смяна на задно стъкло

GSM сервизът ни извършва смяна на задни стъкла на всички водещи марки производители на смартфони. При някои модели апарати (iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi и др.) задната част на устройството изработена от стъкло в различни и разнообразни разцветки, което придава на апарата атрактивен дизайн. За съжаление при удар или по-голямо усукване е възможно да настъпи повреда на задното стъкло, която най-често се изразява в пропукване под различна форма. Освен за атрактивен дизайн, задното стъкло служи и за защита от проникване на прах и боклуци във вътрешността на устройството. С времето, прахта създава различни по вид проблеми за смартфона, като най-често те се отразяват на работата на камерата и сензорите. Именно поради тази причина е желателно счупено задно стъкло да бъде сменено в най-кратки срокове.

Смяна на стъкло/тъч чрез куриер

Разполагаме със собствен сервиз в центъра на София. В случай, че местонахождението ни е на неудобно за посещение лично, можем да ви предложим сервизни услуги чрез куриер за цялата страна. Достатъчно е да ни потърсите, преди да пратите вашето устройство за поправка.