Смяна на стъкло на Samsung (предно или задно)

GSM сервизът ни предлага смяна на предно стъкло на дисплей (екран) на всички модели от среден и висок клас, както и смяна задно стъкло, с което са оборудвани част от моделите висок клас на компанията. Част от обстоятелствата, които налагат смяната са свързани най-вече с физически повреди, в резултат на които стъклото се чупи. При използване на устройството със счупено предно стъкло в някои случаи се наблюдават допълнителни повреди, свързани с образуването на микро пукнатини, които понякога водят до по-тежки последствия като образуването на петна, линии или тотален отказ от функциониране на екрана.
Употребата на Samsung със счупено задно стъкло от своя страна пък крие риск от проникване на прах до хардуерните компоненти, като се наблюдават най-различни аномалии при работата с устройството. Най-разпространените от тях са проблеми с камерата (замъглено изображение, петна на снимките, липса на фокус), като е възможно и появата на други дефекти, свързани с микрофони, високоговорители и т.н.
В някои по-редки случаи прахта може да окаже негативно влияние  и върху самата основна платка. Именно поради изброените причини е желателно смяната на стъкло да бъде извършена възможно най-бързо, по този начин риска от допълнителна повреда се свежда до минумум.

Смяна стъкло на Samsung дисплей/екран (счупено/пукнато)

GSM Сервизът ни в София предлага смяна на счупено стъкло за всички модели на Samsung:

Samsung Galaxy S серия:  S2, S3, S4, S4 mini, S5, S5 mini, S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, S7 Plus, S8, S8 Plus
Samsung Galaxy Note серия: Note, Note 2, Note 3, Note 4, Note 7, Note 8, Note 9
Samsung Galaxy A серия: A3, A5, A6, A7, A8, A9
Samsung Galaxy J серия: J1, J2, J3, J4, J5, J6, J7, J8

Като лидер в производството на смартфони, Samsung въведе преди време собствена технология за дисплеи, която става все по-масова и при останалите водещи производители, наричана AMOLED. Предимствата на този тип дисплеи са по-висок контраст, по-ярки цветове, както и по-ниска консумация на енергия и разбира се по-компактният им размер, в сравнение с TFT и IPS екраните. Като лидер в производството на AMOLED, Samsung предлага повечето дисплеи на не особено ниска цена, а повечето от заместителите, които се предлагат на пазара често проявяват различни дефекти.

С цел запазване на оригиналният компонент (дисплей и сензорнен модул), сервизът ни извършва смяна на стъкло на ниска цена с гарантирано качество, благодарение на висококвалифицирани специалисти и апаратура от последно поколение за рециклиране на дисплеи. Процедурата по смяна на стъкло се извършва в следните стъпки:

  1. Премахване на старото стъкло от дисплея.
  2. Почистване на дисплея от остатъчното лепило.
  3. Подравняване на новото стъкло и монтаж в безпрашна среда с цел намаляване на риска от попадане на прашинки между стъклото и дисплея.
  4. Ламиниране и премахване на остатъчен въздух между стъклото и дисплея.
  5. Пълен тест за функционалност на тъч и картината.

След гореописаната процедура, вашият екран ще изглежда като нов, а запазването на оригиналните негови компоненти ще гарантира безпроблемна работа за дълго време, дори и при последващи инциденти и интензивна работа.

Условия за извършване на смяна на стъкло на Samsung

За да се възползвате от услугата е необходимо вашият дисплей и тъч да са напълно функциониращи: да няма петна, линии и други дефекти в картината, както и сензорният панел(тъч) да работи безпроблемно по цялата дължина и ширина на екрана. В случай, че екрана ви не отговаря на тези изисквания, можете да ни потърсите за консултация относно най-рентабилните опции, които можем да ви предложим.

Смяна на задно стъкло (капак батерия) на Samsung

Както вече споменахме, навременната смяна на задно стъкло осигурява защита за хардуерните компоненти в самото устройство. GSM Сервизът ни извършва този ремонт в кратки срокове и на добра цена. Предлагаме услугата за всички модели от високият клас на производителя и предлагаме всички цветове стъкла. Работим с оригинални и висококачествени (High Copy ААА) стъкла, като ви предоставяме опцията за избор на вида, който желаете да бъде монтиран.

Извършваме смяна на стъкло на всички Samsung смартфони и чрез куриер. Достатъчно е да се свържете с нас, за да уточним детайлите за вашето устройство.