Смяна на стъкло на iPhone (предно или задно)

Смяна на предно счупено или пукнато стъкло на дисплей/екран

GSM сервизът ни в София ви предлага услугата смяна на стъкло за следните модели iPhone: iPhone 4/4S, iPhone 5/5S/5C, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6S/6S Plus, iPhone 7/7Plus, iPhone 8/8Plus, iPhone X, iPhone XS/XS Max, iPhone XR. Извършваме този тип ремонт посредством най-добрата технология с помощта на машини от последно поколение за рециклиране на дисплеи (OCA). С помощта на модерното оборудване, техниците ни ще реновират вашето счупено, надраскано или пукнато стъкло, като по този начин екрана на вашият iPhone ще изглежда като нов.

Процедурата по смяна на счупено стъкло се извършва в следните стъпки:

  1. Премахване на старото стъкло от дисплея.
  2. Почистване на дисплея от остатъчното лепило.
  3. Подравняване на новото стъкло и монтаж в безпрашна среда с цел намаляване на риска от попадане на прашинки между стъклото и дисплея.
  4. Ламиниране и премахване на остатъчен въздух между стъклото и дисплея.
  5. Пълен тест за функционалност на тъч и картината.

След извършените процедури, ние гарантираме за висококачествен краен резултат.

Предимства

При пукнат екран, и нужда от ремонт, всеки потребител е изправен пред два варианта: смяна на цял дисплей модул или смяна на стъкло.

Смяната на дисплей често е обвързана с по-големи разходи за потребителя, като същевременно повечето от предлаганите афтърмаркет дисплеи (неоригинални) са с не особено добро качество: повишават консумацията на енергия, не са с достатъчно ярки цветове или имат не добра чувствителност на тъча. Освен това, те често дефектират при последващ удар, като по този начин работата с устройството трябва да бъде преустановена.

Смяната на стъкло от своя страна гарантира безпроблемна работа на тъча и картината, тъй като се запазват оригиналните компоненти на екрана: дисплея и сензорния панел. Това гарантира безпроблемното функциониране на екрана дори и при последващи инциденти, не повишава консумацията на батерията и запазва фабричните характеристики на цветовете и чувствителността на сензорният панел (тъч).

Условия за извършване смяна на стъкло на диспей

За да се възползвате от  тази услуга, вашият дисплей трябва да е без линии, черни петна и други дефекти, както и тъча да е напълно функциониращ. В случай, че едно или повече от условията не са налице, ние можем да ви предложим смяна на цял дисплей модул с висококачествен или оригинален.

Сервизът ни извършва и смяна на стъкло на iPhone и чрез куриер. Достатъчно е да се свържете с нас, за да уточним детайлите по вашето устройство.

Смяна на задно стъкло (капак) на iPhone

В недалечното минало, Apple произвеждаше устройства, които разполагаха и със задно стъкло (iPhone 4, 4S). Традицията се завърна и моделите iPhone 8, 8 Plus, X, XS, XS Max и XR отново бяха направени с подобен дизайн. Като водещ GSM сервиз, ние предлагаме услугата смяна на задно стъкло за всички модели устройства на Apple. Цената за смяната зависи от модела на апарата, както и състоянието на корпуса. Свържете се с нас за повече информация, стремим се да работим на възможно най-ниски цени за всички видове извършвани ремонти.