Смяна стъкло Huawei (предно или задно)

Смяна на счупено или пукнато предно стъкло (дисплей; екран) на Huawei

Тенденцията при смартфоните от последните модели на Huawei наложи използването на OLED тип екрани. Предимствата на този тип дисплеи са много, като основните от тях са по-тънък дизайн, по-малка консумация на ток, по-висок контраст и по-ярки цветове.
За съжаление, OLED дисплеите както на Huawei, така и на останалите марки телефони се продават на доста по-висока цена от добре познатите IPS и TFT. Именно поради тази причина, сервизът ни предлага смяна на стъкло за почти всички модели на Huawei, използващи OLED екрани.

Технология

Процедурата смяна на стъкло на дисплей на Huawei се извършва от сервиза ни, посредством най-добрата технология, която всъщност се използва и от производителите на дисплеи, по-известна като OCA:

1. Премахване на старото и счупено стъкло от дисплея.
2. Почистване на дисплея от остатъчното лепило.
3. Подравняване на новото стъкло и монтаж в безпрашна среда с цел намаляване на риска от попадане на прашинки между стъклото и дисплея.
4. Ламиниране и премахване на остатъчен въздух между стъклото и дисплея.
5. Пълен тест за функционалност на тъч и картината.

Защо да изберете тази услуга?

Смяната на стъкло на дисплей е по-евтина от закупуването и монтажа на нов, а също гарантира и безпроблемна последваща работа, тъй като се запазва оригиналният модул, част от които са тъча и екрана. По този начин риска от повреда се минимализира и появата на дефекти при нормална експлоатация на устройството е малко вероятна.
Смяната на стъкло на дисплей при Huawei и всички останали марки може да бъде извършена само и единствено, ако вашият екран няма проблеми с картината и тъча. Появата на черни петна, линии и всякакви други нарушения в картината са знак за нужда от подмяна на целият дисплей модул. Също така непълната функционалност на сензорния панел (тъча) са признак за необходима смяна на екрана. Можете да се свържете с нас за повече информация, относно вашият модел, като ни опишете повредите.

Смяна на задно стъкло (капак) на Huawei

Тенденцията за стъклен гръб обвзе и флагманите от китайският гигант. Именно поради тази причина, ние извършваме и смяна на задно стъкло/капак. Смяната на задно стъкло е препоръчително да бъде извършена в най-кратки срокове от счупването, тъй като съществува риск от проникване на прах и мръсотия при хардуерните компоненти на устройството, които водят до различни проблеми, свързани с камерата, микрофоните, високоговорителите и др.
Смяната на задно стъкло е по-бърза и лесна услуга от смяната на стъкло на дисплей. Смяната на задно стъкло може да бъде извършена в рамките на няколко часа. Сервизът ни извършва тази услуга на изключително ниски цени, като можем да предложим оригинални стъкла и копия от най-високо качество. Свържете се с нас за по-подробна информация и цена за вашето устройство.

Смяна стъкло на Huawei чрез куриер.

В случай, че за вас е невъзможно да посетите нашият сервиз, ние ви предлагаме и ремонт чрез куриер. Достатъчно е да ни потърсите и пратите устройството си чрез удобна за вас куриерска фирма. Ние ще извършим необходимата поправка, след което ще ви върнем отремонтираното устройство отново чрез куриер с наложен платеж стойността на поправката.