Поправка / ремонт на всички модели телефони Google

GSM сервизът ни предлага ремонт на всички смартфон устройства, произвеждани от Google. Макар и сравнително малко модели, пуснати от компанията, устройствата се славят със страхотни параметри и надеждност, като едно от големите предимства за моделите, разработени от девелопера на Android е софтуерната поддръжка, която осигурява навременен ъпдейт до последната налична версия. Въпреки предимствата, които получавате притежавайки Google телефони, проблеми не са изключени. Нуждата от поправка на Google смартфон възниква най-вече в резултат на неправилно използване, именно поради тази причина, нашият сервиз успешно извършва следните видове поправки:

Смяна на дисплей на Google смартфони

Смяната на дисплей е един от най-честите ремонти, извършвани в нашият сервиз. Както при останалите марки, така и при Google Pixel смяната на екран се налага най-често при неправилна експлоатация на устройството. Причините за възникването на проблем в дисплей модула (екран, тъч, стъкло) най-често са вследствие на изпускане, прекомерно усукване, мокрене или натиск. Симптоми за нужда от смяна на дисплей са проблеми с картината (липса на образ, петна, линии), проблеми с тъча (пълно или частично нефункциониране), както и счупено стъкло. При нас поправката на дисплей за Google Pixel ще бъде извършена в максимално кратки срокове и на достъпна цена.

Смяна на стъкло на Google Pixel

Ако вашият телефон е оборудван с дисплей с висока себестойност, можем да извършим и смяна на стъкло. Необходимо е дисплея и тъча на вашето устройство да са напълно функциониращи. Свържете се с нас, за да разберете дали можем да извършим услугата смяна на стъкло на вашият модел. Смяната на стъкло на екран се извършва от квалифицирани специалисти в нашият GSM сервиз, като за целта се използват методи за рециклиране на дисплей от последно поколение с професионални машини и инструменти.

Смяна на батерия на Google Pixel

Батерията на всеки смартфон е консуматив. Като такъв, с времето тя губи част от свойствата си, като по този начин капацитета пада и съответно устройството разполага с по-къс живот без нужда от зареждане. Други симптоми за нужда от смяна на батерия са произволно изключване, изключване на устройството преди достигнатият минимум за работа (1%), циклене, невъзможност за зареждане и други. Можете да оставите вашият Pixel за диагностика в нашият сервиз, преди да пристъпим към смяна на батерията. Диагностиката при нас е безплатна, а смяната на батерия се извършва отново бързо и на добра цена.

Смяна на букси за зареждане, лентови кабели, микрофони, камери, говорители и бутони.

В много от случаите,  нуждата от посещение в сервиз е именно в някое от изброените. Ако забележите, че зарядната букса ви е разбита и телефона се зарежда при определено положение на буксата, най-вероятно имате нужда от смяна.  Възможно е дори вашият Google Pixel да не зарежда изобщо, поради наличие на окиси или изкъртени контактни пинчета. В случай, че не ви чуват или ви чуват прекалено тихо по време на разговор, нашият сервиз може да извърши профилактика или смяна на микрофон. Същото се отнася и до случаите, в които вие не чувате или чувате прекалено тихо. Можем да извършим бързо смяна на говорител или профилактика, като по този начин вие отново ще чувате ясно и високо събеседника си по време на разговор. Размазани снимки, петна и липса на фокус при снимане или заснемане на видео пък са симптом за повреда в камерата. В случай, че вашият Pixel има проблем с някое от копчетата, ние можем да извършим бърза смяна на бутон или лентов кабел. Можете да се обърнете към нас и за решаването на други проблеми, достатъчно е да се свържете с нас и да ни опишете дефекта на устройството си.

Ремонт на платка на Google Pixel

Редно с всички ремонти, които изброихме, ние можем да извършим поправки, касаещи основната платка на вашето устройство. За целта първо извършваме диагностика за установяване и локализиране на проблема, след което се свързваме с клиентите и съгласуваме по-нататъшните действия. Ремонтите на платки често се налагат при мокрене на устройството. Ако сте намокрили вашият телефон, не чакайте той да прояви дефект. Обърнете се веднага към нас за извършване на профилактика. По този начин ремонта на устройството ще е по-лесен и евтин.

Смяна на средна част / заден капак

В случай, че вашият Google Pixel има козметични забележки, като подбити ръбчета, драскотини или други деформации, ние можем да извършим смяна на корпус/капак/средна част. След извършването на този ремонт, телефона ще подобри визията си и усещането по време на употреба.

Моделите, които обслужваме:

Google Pixel 3a XL | Google Pixel 3a | Google Pixel 3 XL | Google Pixel 3 | Google Pixel XL | Google Pixel 2 XL | Google Pixel 2 | Google Pixel | Google Pixel C |

Сервиз чрез куриер.

В случай, че ви е невъзможно да посетите лично нашият GSM сервиз, можете да се възползвате от услугата за ремонт на Google Pixel чрез куриер. Достатъчно е да се свържете с нас и да изпратите устройството чрез някоя куриерска фирма до адреса на сервиза ни с описание на проблема. Ще извършим диагностика/ремонт, след което ще ви потърсим, за да уточните как желаете да получите отремонтираното си устройство (на място или отново с куриер).