Смяна на дисплей или стъкло на Meizu

При проблем с екран, тъч или счупено стъкло

Сервизът ни предлага услугите смяна на стъкло или дисплей за различните модели смартфони на Meizu. Работим единствено и само с висококачествени компоненти и части, които едновременно гарантират безпроблемна работа и дълъг експлоатационен срок на устройството след извършеният ремонт.

Смяна стъкло на Meizu

Нашият сервиз извършва услугата смяна на стъкло за всички Meizu модели с OLED (AMOLED) тип дисплеи. Смяната на стъкло е деликатен процес, при който сервизът ни извършва смяна на вашето спукано или надраскано стъкло с ново. След извършване на подобен тип ремонт в нашият Meizu сервиз, вашият смартфон ще изглежда като с чисто нов дисплей. Целта на услугата „смяна на стъкло“ е да спести пари на потребителите, притежаващи Meizu с OLED тип дисплей. Смяната на стъкло е възможна само, ако телефонът ви е с работещ дисплей и тъч, в противен случай ние можем да ви предложим смяна на дисплей.

Смяна на дисплей на Meizu

Смяната на дисплей на Meizu е процес, който напълно заменя заводският дисплей модул на Meizu. При извършването на „смяна на дисплей“, сервизът ни ще подмени всички компоненти на екрана, като след поправката, вашето Meizu ще има ново стъкло, тъч и дисплей. Смяната на дисплей се предлага за всички видове екрани от познатите използвани типове при моделите. Предимството на този тип ремонт е краткият срок, в който се извършва. Ако вашето Meizu е оборудвано с IPS LCD тип дисплей, не се притеснявайте за цената за смяна. Стремим се да предлагаме най-ниските цени както за смяна на дисплей, така и за останалите услуги, свързани с ремонт, които предлагаме.

Какво трябва да знаете за дисплеите на Meizu

Всеки дисплей за Meizu се характеризира основно с типа на екрана, с който е оборудван. Най-често употребяваните дисплеи за Meizu са от IPS LCD или OLED тип.

OLED дисплеи

OLED дисплеите, вграждани в някои модели на Meizu притежават редица предимства пред останалите видове дисплеи. Основните преимущества на OLED са по-ниската консумация на енергия, по-високият контраст и наситеност на цветовете, както и по-малката им дебелина, което позволява пестене на пространство за останалият хардуер, вграден във всеки смартфон. Въпреки множеството качества на този вид екрани, те разполагат и с недостатъци, като основният техен минус е високата им цена. Причината за завишената цена на OLED дисплеите е именно поради факта, че малко фабрики могат да произвеждат OLED типа дисплеи.

IPS LCD дисплеи

IPS технологията е добре позната при много от брандовете, включително и при Meizu. IPS LCD дисплеите са предпочитани при Meizu, поради по-ниската си себестойност. Не само цената кара масово производителите да използват този дисплеи. IPS LCD дисплеите притежават способността да визуализират цветовете с максимална близост до натуралните такива, сравнително здрави са и същевременно технологията позволява изработката на IPS LCD екрани, които да поддържат висока резолюция (малка големина на пикселите).

Кое ни прави предпочитан сервиз за смяна на дисплей/стъкло

Основните предимства на GSM Service Sofia са няколко. На първо място е екипът от специалисти, който ежедневно отстранява повреди, свързани както със смяна на стъкла и дисплеи, така и с останалите наболели проблеми на смартфоните. Освен специалистите, GSM Service Sofia разполага със собствен склад за части и аксесоари за Meizu и необходимата апаратура за ремонт. По този начин извършваме всички ремонти бързо и качествено.

Смяна на дисплей/стъкло чрез куриер

Предлагаме ви и възможността да извършим ремонт на устройството чрез куриер. С тази опция, вие ще спестите време в търсене на специализиран сервиз за Meizu. Достатъчно е да се свържете с нас, за да ни предоставите детайлите за вашето устройство, след което да го пратите по куриер за ремонт. След като извършим поправката, ние ще ви се обадим и ще ви върнем смартфона отново по куриер с наложен платеж, който ще представлява стойността на ремонта.