Смяна батерия на Xiaomi за всички смартфони

При проблем и нужда от нова батерия за вашето Xiaomi

Серивзът ни предлага експресна смяна на батерия за всички модели телефони Xiaomi. При нас ще получите бърза и качествена смяна на висококачествени и оригинални компоненти, като по този начин вашето устройство ще продължи безпроблемната си работа за дълго без нужда от повторна намеса от сервиз.

Симптоми за развалена батерия или кога е необходима смяна на батерия на Xiaomi?

  • Бързо разреждане (100-0%)
  • Нестабилна работа на устройството (рестартира се; гасне)
  • Невъзможност за пълно зареждане (до 100%)
  • Индикация за зареждане без качване на заряда

Защо е необходимо смяната на батерия на Xiaomi да бъде извършена в сервиз?

Смяната на батерия обикновенно е процес, който може да бъде извършен и от самия потребител, но за съжаление повечето от по-новите модели на Xiaomi са изработени по дизайн с вграждане (капсуловане) на батерията в самото устройство. Този метод на поставяне на батерията позволява изработката на устройства с по-тънки размери и атрактивен дизайн. Освен това, използването на „несваляема“ батерия е предпоставка за добра защита на захранващият компонент, тъй като физическият достъп е изолиран. Смяна на вградена (несваляема) батерия се извършва чрез частично или пълно деасемблиране на устройството. Опит за разглабяне от неквалифицирано лице често води до допълнителна повреда, като по този начин цената на ремонта се оскъпява, а в някои случаи поправката дори е невъзможна. Можем да обобщим, че смяната на батерия в Xiaomi е препоръчително да бъде извършена в сервиз, когато батерията е вградена (капсулована, несваляема).

Защо да изберете нашият GSM сервиз за смяна на батерия на Xiaomi?

При нас работят доказани специалисти в областта за ремонт и поправка. Смяната на батерия за техниците ни е ремонт с ниска сложност, извършваме бърза и експресна смяна на батерии за всички модели на Xiaomi на ниска цена. Работим само и единствено с качествени компоненти, като разполагаме със собствен склад с наличности както на батерии, така и на други части. Даваме гаранция за всяка извършена смяна на батерия, закупена от нас. В случай, че не сте сигурни дали проблема на вашето Xiaomi e именно в батерията, ние можем да извършим безплатна диагностика, като по този начин вие ще спестите пари. Всички ремонти, които извършваме са на възможно най-добрите цени. Потърсете ни и се уверете сами.

Смяна на батерия на Xiaomi чрез куриер.

Нашият сервиз предлага и поправка/смяна на батерия чрез куриер. Чрез тази опция, вие можете да ни изпратите вашето устройство за ремонт, посредством куриерска фирма, като по този начин няма да е необходимо да посещавате лично сервизния ни център в София. Достатъчно е да се свържете с нас, за да уточним детайлите по вашето устройство, след което да ни го пратите. Ще пристъпим към ремонт и диагностика веднага, щом то пристигне при нас.