Смяна батерия на Sony Xperia

При проблем и нужда от нова батерия за Sony Xperia телефони и таблети

Сервизът ни извършва смяна на всички модели Sony Xperia телефони и таблети. По-голямата част и особено високия клас на марката са с вградена батерия. Това налага смяната на батерия от специалист в областта на поправка на мобилни устройства. Вградените батерии на практика са батерии, които потребителят не може да демонтира без нужда от разглабяне на устройството.

Защо да изберете нашият GSM сервиз за смяна батерия на Sony Xperia

Разполагаме със собствен сервизен център в София. При нас работят само и единствено доказани специалисти в областта на ремонт на телефони и таблети, които ежедневно извършват поправки както на Sony, така и на останалите водещи марки мобилни устройства. Разполагаме със собствен склад за висококачествени и оригинални части, като по този начин извършваме смяна на батерия в изключително кратки срокове и на добра цена. Разполагаме с магазин за продажба както на сваляеми, така и на несваляеми батерии. Извършваме смяна на батерия в кратки срокове, като даваме гаранция за всяка закупена от нас батерия, която сме монтирали.

Причини, които налагат използването на несваляеми (вградени) батерии при Sony Xperia

  • Много от моделите телефони и таблети на Sony Xperia са херметизирани. Херметизацията гарантира непропускливост на течности и прах във вътрешността на устройството, като по този начин защитава всички електронни компоненти. Като основен компонент, защитата на батерията е от изключително голямо значение за правилното функциониране на Sony Xperia.
  • Дизайн. Вграждането на батерията позволява изработката й да е във всякаква форма, като по този начин тя може да бъде разположена в непосредствена близост до останалите компоненти в устройството с минимален риск. Тъй като батерията е достатъчно защитена, когато бъде вграждана, нуждата от допълнителна защита от деформация е напълно излишна. По този начин се пести място, като същевременно това позволява изработката на по-тънки устройства.
  • Сигурност. За разлика от сваляемите батерии, несваляемите са фиксирани за корпуса на телефона или таблета. Риска от повреда и износване, вследствие на вибрации или удар се свежда до минимум.

Защо трябва да се обърнете към сервиз за смяна на несваляема(вградена) батерия за Sony Xperia

При опит за смяна на батерия от неквалифицирано лице често се стига до допълнителни повреди, които оскъпяват ремонта, като например: скъсани лентови кабели, повредени модули, изкривен корпус, счупен дисплей, или проблеми в основната платка. Демонтажа на несваляема батерия на Sony е деликатен процес. В случай на прекомерно огъване или нарушаване на цялостта на захранващият компонент, съществува риск от запалване, което може да нанесе необратими последствия както за устройството, така и за здравето.

Смяна батерия на Sony Xperia чрез куриер

GSM сервизът ни извършва ремонти на територията на цяла България, посредсвом куриерски фирми. Можете да се обърнете към нас и за друг ремонт. Достатъчно е да ни потърсите, за да уточним детайлите за вашето устройство. След като то пристигне в нашият севизен център, ние ще извършим безплатна диагностика и ще предприемем необходимите действия за поправка. Устройството ще бъде тествано и върнато на удобен за вас адрес с наложен платеж стойността на ремонта и сменените компоненти.