Смяна на батерия на Samsung Galaxy

При проблем и нужда от нова батерия за всички смартфони и таблети на Samsung

Сервизът ни предлага смяна на батерия на всички мобилни устройства от Samsung Galaxy серията. С развитието на мобилната индустрия и промяната в дизайна, много от моделите на корейската компания са оборудвани с батерия от несваляем тип, т.е. батерия, която се сваля след разглабяне на телефона или таблета. Основната цел на този тип вграждане на батерия не е затруднение за смяна от потребителите, както може би предполагат част от ползвателите.

Вграждането на батерията в самото устройство носи известни ползи, като например:

  • Гаранция за батерията. За разлика от сваляемите батерии, повечето от несваляемите носят гаранцията, която носи и самото устройство (в повечето случаи 24 месеца)
  • Усилена конструкция на корпуса на телефона или таблета. При сваляемите батерии, капака заема част от обема на устройството. При вградената (несваляемата) няма нужда от допълнителен капак, което позволява корпуса да бъде по-масивен, съответно и по-здрав.
  • При вграждането на батерията (несваляем тип) се пести място. Няма нужда от допълнителна защита на компонентите, разположени близо до батерията, а също и за самата нея. Това позволява изработката на по-тънки смартфони, както и по-добра концепция при архитектурата на дадено мобилно устройство.

Защо е важно да се обърнете към сервиз за смяна на батерия?

За разлика от сваляемите батерии, при които смяната се извършва буквално за секунди, при несваляемите е нужно частично или цялостно разглабяне на устройството. При опит за деасемблиране от неквалифициран човек и без подходящи инструменти, често се стига до нужда от допълнителни ремонти. Липсата на опит може да доведе до тежки последствия както за вашият Samsung, така и за човека, който се опитва да извърши смяна на батерия. Освен типичните повреди, които могат да бъдат нанесени на основната платка, дисплея, лентовите кабели и останалите модули, при пробив на клетките, вследствие на неправилен демонтаж е възможно батерията да се запали и да доведе до здравословни последствия за извършващият смяна на батерия на Samsung или който и да е друг тип устройство с несваляем тип батерия. Извършването ремонт от квалифициран човек с опит в сферата за поправки на телефони и таблети от марката Samsung гарантира безпроблемна смяна и последващо използване на апарата.

Защо да изберете нашият GSM сервиз за смяна батерия на Samsung?

Като дългогодишен сервиз за ремонт на Samsung, нашите специалисти имат богат опит както в смяната на батерии, така и в останалите ремонти. Работим само и единствено с оригинални или висококачествени компоненти. Даваме гаранция за всяка батерия, която сме сменили. Извършваме демонтаж и монтаж на енергийният компонент в максимално кратък срок и на добра цена. Можете да направите запитване по телефона или във facebook за стойността на услугата за вашето устройство. Готови сме да извършим поправката на всички модели Samsung, като дори разполагаме със собствен склад и наличности.

Смяна на батерия извън София (чрез куриер)

Ако е невъзможно да посетите лично нашият сервиз, ние можем да извършим смяна на батерия на Samsung чрез куриер. Достатъчно е да ни потърсите, за да уточним всички детайли, включително и цената за ремонта. Веднага щом получим вашият Samsung, ние ще се заемем със смяната и в кратък срок ще ви върнем устройството отново по куриер.