Смяна на батерии на смартфони и таблети

Предлагаме батерии за iPhone, Samsung, Lenovo, Xiaomi, Nokia, HTC, LG, Huawei, Sony и останалите водещи производители

Сервизът ни предлага смяна на всички видове батерии за телефони и таблети. Смяната на батерия за мобилните устройства е препоръчително да се извърши от GSM сервиз, когато за отстраняването й се изисква частично или пълно разглабяне на апарата. При повечето нови модели, смяната на батерия може да се осъществи единствено чрез деасемблиране на мобилното устройство. При опит за смяна от неквалифициран човек се създават предпоставки за допълнителни ремонти, като най-често в такива случаи опитите завършват с деформация на основни компоненти като платка, модули, лентови кабели, а дори и дисплеи. Именно поради тази причина, смяната на батерия при повечето по-нови модели трябва да бъде осъществена в сервиз, разполагащ с квалифицирани специалисти, какъвто е и GSM Service Sofia. Освен, че разполагаме с екип от техници и нужната апаратура, сервизът ни има собствен склад с висококачествени части, включително и батерии. По този начин ще извършим смяна на батерия в максимално кратък срок, качествено и с гаранция.

GSM сервизът ни извършва смяна за следните марки телефони и таблети:

Iphone, Samsung, Nokia, LG, Alcatel, Motorola, Asus, Allview, Xiaomi, Prestigio, HTC, Sony, Lenovo, ZTE, Blackberry, Acer, Huawei, Meizu, CAT, както и за още някои китайски телефони и таблети.

Кога е нужна смяната на батерия (симптоми за повредена батерия)

  • Изключване на устройството преди достигнат минимален заряд (1%)
  • Произволно рестартиране
  • Бързо разреждане на батерията (намален капацитет)
  • Индикация за зареждане без повишаване на заряда
  • Нестабилна работа, включително и забавяне на работата с устройството
  • Липса на индикация за зареждане и невъзможност за включване на устройството
  • Невъзможност за пълно зареждане или разреждане на батерията

Гореописаните случаи не гарантират 100% нужда от смяна на батерия, възможно е телефона да има друг хардуерен или софтуерен проблем. Преди смяната на батерия, нашите техници ще извършат бърза диагностика, с която ще бъде установена нужна ли е смяна на батерия.

Цена на услугата смяна на батерия

Цените за смяна на батерия варират, но в повечето случаи сумата, която е необходима е между 20 и 60 лв. Факторите, определящи стойността на подмяната са няколко както следва:

  • Марка и модел на телефона/таблета
  • Производител на батерията
  • Капацитет на батерията

Смяна на батерия в GSM Service чрез куриер.

В случай, че нашият сервиз не е удобен за лично посещение от вас , можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас чрез контактната ни форма. По този начин ще сте наясно със срока, нужен за смяна на вашата батерия. Можем да ви предложим смяна с висококачествени батерии-заместители, както и оригинални батерии на отлична цена.