Смяна батерия на Nokia/Microsoft

При проблем и нужда от нова батерия за Nokia/Microsoft телефони и смартфони

Като дългогодишен сервиз с опит в поправките на Nokia, предлагаме смяна на батерия за всички модели Nokia и Microsoft телефони на изключително добра цена. Основните ни предимства са няколко, като всяко от тях е от голямо значение за успешна поправка и същевременно безпроблемна последваща работа с устройството.

Разполагаме с висококвалифициран персонал, извършващ поправки на Nokia

Тъй като сме дългогодишен GSM сервиз, познаваме отлично и детайлно всеки модел на марката. По този начин извършваме безпроблемно, бързо и на добра цена поправки на всяко устройство, включително и смяна на вградена (несваляема) батерия, която е широко разпространен вид при Lumia серията.

Притежаваме собствен склад за висококачествени и оригинални батерии и части за Nokia

GSM сервизът ни ежедневно извършва смяната на различни компоненти, включително и батерии. Батерията за Nokia (както и останалите марки) е консуматив, който с течение на времето се налага да бъде подменян. Именно поради тази причина разполагаме с наличности на най-разпространените батерии от сваляем и несваляем (вграждан) тип.

Кога е нужна смяната на Nokia батерия в Сервиз

Извършването на смяна на батерия в специализиран сервиз е необходимо при батериите от несваляем (вграждан) тип. За демонтажа на такъв тип компонент се изискват по-специални умения и инструменти, тъй като в повечето случай е необходимо частично или пълно деасемблиране на устройството. Опит за разглабяне на Nokia от неквалифицирано лице може да доведе до повреда на други компоненти, които ще оскъпят поправката.В някои случаи дори последствията могат да бъдат по-тежки, като например запалване, водещо до трайни здравословни проблеми и изгаряния.

Не се притеснявайте да ни потърсите, ако живеете извън София.

Ако имате нужда от смяна на батерия или друг ремонт на Nokia, но е невъзжно да посетите нашият сервиз лично, ние можем да извършим поправка на устройството и чрез куриер. Необходимо е единствено да се свържете с нас, за да уточним детайлите. След като устройството пристигне при нас, ние ще извършим бърза и безплатна диагностика, след което ще пристъпим към ремонта. Устройството ще бъде подложено на тест след поправката, за да сме сигурни, че то е напълно изправно, след което ще се свържем с вас, за да уточним удобен адрес за получаване, отново чрез куриер.