Смяна батерия на LG мобилни устройства

При проблем и нужда от нова батерия за LG смартфони

Сервизът ни извършва смяна на батерии за всички смартфони от марката LG. Разполагаме със собствен сервизен център в София, оборудван с апаратура за поправка от последно поколение. Имаме собствен склад с наличности на висококачествени и оригинални части, включително и батерии. Техниците ни извършват смяна батерия на LG в изключително кратки срокове, с гаранция и на ниска цена.

Кога е нужно ползването на сервиз за смяна на батерия на LG?

Батериите на мобилните устройства, включително и LG се делят на 2 вида според монтажа. Първите и по-разпространени в миналото са т.нар. сваляеми батерии. Тяхната смяна може да бъде извършена и от самия потребител, тъй като демонтажа не изисква специални умения или разглабяне.

Все по-често обаче батериите биват вграждани в самото устройство. Вгражданите батерии биват наричани и „несваляеми“ и „капсуловани“. В интерес на истината несваляеми батерии не съществуват. Наименованието е често използвано, поради метода, необходим за смяната, а именно частично или цялостно деасемблиране на устройството. Смяната на несваляема батерия е препоръчително да бъде извършена в сервиз, тъй като съществува риск от нанасяне на повреда на някой от компонентите при опит за разглабяне от неквалифицирано лице, което допълнително усложнява поправката и води до по-висока цена за ремонта.

С какво нашият сервиз е предпочитан сервиз за смяна на батерия за LG устройства?

При нас работят само и единствено техници с доказан опит в сферата на ремонт и поправка както на LG устройства, така и на останалите водещи марки. Разполагаме с всякакъв вид апаратура от последно поколение за ремонт и диагностика на мобилни устройства. Извършваме смяна на батерия само и единствено с висококачествени или оригинални компоненти, като за всяка една батерия, закупена и монтирана в нашият сервиз, вие ще получите гаранция. Всички поправки при нас се предлагат на възможно най-ниската цена. Извършваме ремонти на територията на цялата страна, чрез куриер. Можете да ни потърсите, за да уточним детайлите за вашето устройство, да получите напътствия и в повечето случаи дори да разберете цената, срещу която ние ще извършим поправката на вашето LG.