Смяна батерия на Lenovo

При проблем и нужда от нова батерия за вашият смартфон или таблет Леново

GSM сервизът ни предлага смяна на батерия на всички модели телефони и таблети Lenovo. За всяка смяна на батерия при нас ще получите гаранция. По този начин ние ви гарантираме безкомпромисно качество както на извършената услуга за ремонт, така и за самата батерия. Поправки от този тип са от ниска сложност и поради тази причина ще извършим подмяната на изключително добра цена. Разполагаме с голямо количество оригинални батерии на склад, като по този начин извършваме и експресни ремонти от този тип.

Видове батерии за Lenovo според начина на монтаж

Батериите за Lenovo биват два вида според начина на монтиране: сваляеми и несваляеми. При първият тип, потребителите могат сами да сменят своята стара или дефектирала батерия. Достатъчно е да се свали задния капак на устройството, след което да се отстрани и замени захранващият компонент.
При несваляемите батерии е нужна смяната да бъде извършена от специализиран сервиз (какъвто е и нашият), тъй като за демонтажа на старата батерия се изисква частично или цялостно разглабяне на Lenovo устройството. Опити за разглабяне от неквалифицирани лица често завършват с нужда от допълнителни ремонти в сервиз, поради увреждане на компоненти като дисплей, корпус, основна платка, сензори, модули или лентови кабели. Именно поради тази причина ви съветваме да използвате услугите на сервиз при нужда от смяна на несваляема (non removable) батерия на Lenovo.

Защо да изберете нашият GSM сервиз за смяна на батерия

Както вече споменахме, при нас работят техници с богат опит в сферата на ремонт на мобилни телефони и таблети. За успешната и безпроблемна поправка са нужни както специализирана апаратура, така и инструменти. По този начин деасемблирането и асемблирането на устройството се извършват лесно и без никакви последствия, които биха могли да доведат до повреда. Използваме наличностите от висококачествени части, с които разполагаме. В случай, че не разполагаме с необходим компонент, който изисква подмяна, ние го доставяме в максимално кратък срок. Даваме гаранция за всяка извършена смяна на батерия, като използваме оригинални компоненти на отлична цена.

Смяна батерия на Lenovo чрез куриер

Готови сме да извършим поправката дори и ако за вас е невъзможно да ни посетите лично. Достатъчно е да се свържете с нас, за да уточним детайлите по вашето устройство. След като то бъде доставено в сервиза ни, ние ще извършим безплатна диагностика, след което ще предприемем необходимите действия по отстраняване на неизправностите. Устройството ще бъде тествано и върнато обратно с наложен платеж с цена за извършеният ремонт и стойността на частите. Можете да се свържете с нас за цените на конкретен модел.