Смяна батерия на iPhone 4, 4s, 5, 5s, 5c, SE, 6(Plus), 6s(Plus),7(Plus), 8(Plus), X, XS(Max), XR

При проблем и нужда от нова батерия за iPhone

GSM Service Sofia предлага смяна на батерия за iPhone от всички поколения. Смяната на батерия е наложителна след определен брой цикли (разреждания и зареждания). Сервизът ни разполага със складова наличност на батерии за всички генерации iPhone, като по този начин извършваме смяната на батерия изключително бързо и използваме само и единствено висококачествени компоненти. По заявка на клиента, можем да предложим и оригинална батерия за iPhone. Смяната на батерия най-често се налага при модели, употребявани повече от 2 години. В някои редки случаи, подобни ремонти се извършват и при апарати, ненавършили 24 месеца, но ако разполагате с гаранция, то тя би следвало да покрие проблемните компоненти, включително и iPhone батерията.

Признаци за проблеми в батерията на Айфон и кога е нужна смяна:

  • Бързо разреждане (100%-0%)
  • Изключване на телефона при произволен заряд (най-често между 3% и 30%)
  • Бавно зареждане или индикация за зареждане без повишаване на заряда в батерията
  • Bootloop (постоянно рестартиране по време на зареждане на iOS)
  • Без индикация за зареждане при изтощена батерия
  • Издута батерия, която притиска дисплея и се получава изкривяване на картината (петна) с или без натиск върху екрана.

Това са част от симптомите, които могат да означават, че смяната на батерия е наложителна. Гореописаните признаци не гарантират, че проблема е със сигурност във вашата батерия. Именно поради тази причина сервизът ни извършва безплатна диагностика на всяко едно устройство, за да се установи и локализира точният проблем.

Гаранция за всяка монтирана батерия за iPhone в нашият GSM сервиз

Както вече споменахме, сервизът ни работи единствено и само с висококачествени компоненти. Именно поради тази причина, ние ще ви дадем гаранция за всяка батерия, която монтираме. По този начин доказваме на всички наши клиенти качеството на компонентите, с които работим.

Смяна на iPhone батерия на ниска цена

Освен качествоно обслужване, вие ще получите и отлична цена за смяна на батерия в сервизният ни център. Цените започват от 30 лв. като включват работата и захранващият компонент. Можете да се свържете с нас по телефона и след като ни предоставите детайлите отностно вашият модел, ние ще ви информираме за точната цена.

Смяна на батерия чрез куриер

Ако е невъзможно да ни посетите лично, можете да свържете с нас и да изпратите вашият iPhone чрез куриерска фирма. Ние ще извършим смяната на батерия в максимално кратък срок, след което ще ви препратим телефона отново по куриер с наложен платеж стойността на ремонта.