Смяна на батерия на Huawei устройства

При проблем и нужда от нова батерия за телефони и таблети Huawei

GSM Service Sofia предлага смяна на батерия за всички мобилни устройства на Huawei. Работим единствено и само с висококачествени части и компоненти. Извършваме смяната бързо, разполагаме със собствен сервиз и склад. Предлагаме експресна смяна на батерия както за Huawei, така и за останалите водещи марки смартфони и таблети. За всяка монтирана нова батерия при нас, вие ще получите гаранция. Извършваме смяната, като във всички случаи използваме оригинална батерия за всеки един от моделите на китайската компания.

Кога е нужна смяната на батерия при Huawei?

  • При бързо разреждане (батерията се изтощава бързо)
  • Изключване на телефона при произволен заряд (преди достигнат минимум в проценти)
  • Невъзможност за зареждане до максимума (100%)
  • Липса на индикация за зареждане (не се зарежда)
  • Невъзможност за включване на устройството

Гореспоменатите причини не гарантират, че проблема със сигурност е в батерията, както и че смяната ще доведе обратно до правилното функциониране на устройството. Именно поради тази причина, в нашият сервиз ще получите безплатна диагностика с цел локализиране на проблема с вашият Huawei.

Защо е важно смяната на батерия да бъде извършена в сервиз?

В почти всички нови поколения на смартфони и таблети, Huawei вгражда батериите в самото устройство. С вграждането на батерия в самото устройство идва и нуждата от деасемблиране (разглобяване) на компоненти с цел демонтаж на захранващият източник. При опит за ремонт от неквалифициран човек се появява и голям риск от повреда на дисплей, лентови кабели, модули, а понякога дори и на основната платка. Тези ненужни допълнителни повреди със сигурност ще повишат цената на ремонта, а в някои случаи дори и могат да го направят невъзможен. GSM Service Sofia разполага с квалифициран екип от специалисти в областта на поправката на мобилни устройства както от ниска сложност (каквато е и смяната на батерия), така и за по-сложни ремонти на основна платка, смяна на дисплей, тъч, стъкло, модули, букси и други компоненти, част от хардуера на Huawei.

Защо да изберете нашият GSM сервиз за смяна на батерия?

Освен специалистите и собственият склад с налични резервни компоненти за Huawei, ние разполагаме и с нужната апаратура за диагностика и ремонт на устройствата. Ще получите гаранция за извършената смяна на батерия. Работим само и единствено с оригинални или висококачествени части. Ще извършим смяната на батерия на изключително ниска цена. Можем да предложим сервизните си услуги на територията на цялата страна, чрез доставка с куриер. Можете да се свържете с нас за повече информация относно стойността на поправката, от която се нуждае вашият Huawei.