Смяна на батерия на HTC

При проблем и нужда от нова батерия за вашето HTC

Сервизът ни извършва смяна на батерия за всички HTC модели. Разполагаме със собствен склад с наличности на оригинални батерии за HTC и останалите водещи марки смартфони и таблети. В GSM сервизът ни ежедневно се извършват всички видове поправки, като една от най-честите причини за ремонт е именно смяната на батерия. HTC е компания с богат опит в изработката на смартфони и иновации в сферата на мобилната индустрия. Устройствата, предлагани от HTC са едни от първите, които поставиха на една нова ера при мобилните телефони: вграждането на батерия в самия апарат. Използваните батерии вече могат да се характеризират по още един начин:

Сваляеми и несваляеми батерии при HTC

Сваляемите батерии са тези, които са познати при голяма част от телефоните в миналото. Смяната на сваляема батерия може да се извърши от всеки потребител, най-често чрез сваляне на задния капак на устройството. При моделите с такъв тип батерии не е нужна намесата на сервиз за смяна, тъй като демонтажа и монтажа на нова стават буквално за секунди.

Несваляемите батерии, наричани още „вградени“ и „капсуловани„, са батериите, до които потребителя няма достъп, или поне не толкова лесен. Вградените батерии са познати и под името „Non Removable Battery„. Желателно е смяната на такъв тип батерии да бъде извършвана в специализиран сервиз, тъй като съществува риск от повреда на различни компоненти на устройството при опит за разглабяне и демонтаж.

GSM сервизът ни ще извърши бърза и безпроблемна смяна на батерия за всички HTC модели

Тъй като смяната на батерия е ремонт от ниска сложност, нашите сервизни специалисти извършват изключително бързо този тип ремонт. Извърваме този тип поправка на изключително добра цена. Разполагаме с постоянна наличност на голяма част оригинални батерии, което гарантира безпроблемна работа и дълга експлоатация на вашето HTC след извършената смяна. Сервизът ни е оборудван с всички видове апаратура, необходима за ремонти на HTC и останалите водещи марки. Ще получите гаранция за всяка батерия, която е закупена и монтирата от нас.

Смяна батерия на HTC чрез куриер

В случай, че нашият GSM сервиз не е на удобно място за посещение от вас, можем да ви предложим и ремонт чрез куриер, включително и смяна на батерия. Необходимо е единствено да се свържете с нас и да ни изпратите вашето мобилно устройство по куриер. Ние ще извършим поправката в кратък срок, след което ще върнем устройството по куриер с наложен платеж.