Сервиз за Samsung Galaxy телефони

Предлагаме пълна гама услуги, свързани с ремонт в нашият сервиз за Samsung. Независимо какъв проблем има вашият телефон, ние в GSM Сервиз София ще се постараем да го отстраним възможно най-бързо. В случай на повреда, можете да ни изпратите телефона си по куриер или го донесете на място, като всичко става в най-кратки срокове и на най-добри цени. Локацията ни в София е удобна, а дори и да не е конкретно за вас, можете да се възползвате от опцията за сервиз чрез куриер, която предлагаме.

Samsung е една от най-продаваните марки по отношение на смартфони и таблети. Те са един от лидерите и при много други категории електроника. Корейската компания предлага телефони с много добри хардуерни характеристики, добър външен вид и разбира се, модели от различен клас и цена. Хората ги харесват, защото смартфоните на Samsung са изгодни и едни от най-добрите представители на Android серията.

При моделите в миналото, телефоните на Samsung имаха едно слабо място и то бе, че повечето от тях имат наистина много пластмаса. Тя е лесна за чупене, надраскване и може да създаде проблеми от различно естество – устройството не изглежда толкова добре, а при по-сериозни наранявания или огъване се получава  предпоставка за счупване на дисплея. При новите модели от висок и среден клас вече се използват по-качествени материали. Пластмасата е заменена със стъкло и алуминий. Въпреки влагането на по-скъпи и добре изглеждащи материали в изработката, при сериозни наранявания е възможно и те да доведат до по-тежки последсвия като счупване на стъкло на дисплей, или заден капак. Изкривяване на корпуса, като същевременно се изкривява и основната платка, батерията и дисплея, което може да доведе с по-сериозни щети във времето.

Като професионален сервиз за Samsung, ние предлагаме всякакви ремонти на платки и чипове, като същевременно извършваме и услуги, свързани със смяна на стъкло на дисплей, заден капак (задно стъкло), смяна на средна част (безел), смяна на батерия, смяна на сензори, бутони, говорители и лентови кабели. Разполагаме с оборудван сервиз, доказани техници и много професионален опит. Ако имате проблем с вашият Samsung и се нуждаете от сервиз, не се колебайте да се свържете с нас.

 

GSM Сервиз София предлага следните поправки за Samsung:

 • Смяна на стъкла и дисплей на Samsung смартфони и мобилни телефони
 • Разкодиране на Samsung смартфони и мобилни телефони
 • Ремонт на таблети Samsung
 • Ремонт и диагностика на основна платка
 • Смяна слушалка 
 • Смяна букса за зареждане (захранващ порт)
 • Смяна бутони за включване, home бутони или бутони за звук
 • Смяна на микрофон
 • Смяна на сензор за пръстов отпечатък
 • Смяна на стерео жак (3.5 инча букса)
 • Смяна на високоговорител
 • Смяна на капаци, лайсни и средна част
 • Смяна на батерия
 • Смяна на сезори за близост и светлина
 • Смяна на камера

Южонокорейският гигант “ Samsung “ заема лидерски позиции в световния пазар на мобилни технологии. Компанията произвежда първокласни мобилни устройства и не е изненадващо, че през 2011 г. тя се превръща в основен конкурент на “Apple”, а през 2012 г. заема първо място в света по производство на смартфони. Корейските продукти  са истински технологични шедьоври, а една от най-привлекателните им черти е, че са достъпни за всеки средностатистически потребител.

Смартфоните от най-висок клас обаче също са проектирани със своите слаби страни, и повредата им често е отстранима. В подобни случаи, вие можете да се свържете с нашият специализиран сервиз за Самсунг, където устройството ви ще бъде приведено в нормалния си работен режим.

Телефони Samsung – корейските деца на модерните технологии

Любителите на телефони от тази марка са запознати с особеностите им, както и със слабите места в дизайна на  “ Samsung “. До скоро всички модели на марката бяха с пластмасов корпус и рамка от голяма лайсна, имитираща метал, не се отличава с особена устойчивост. Всяко случайно изпускане, удар или по-силен натиск, биха навредили на панела или лайсната, а тяхната повреда е в състояние да засегне и екрана, и батерията на телефона. Другата уязвима страна на устройствата от тази марка е непоносимостта им към влага и възможността за сериозна повреда след намокряне на устройството.

Тази черта е характерна за по-старите телефони на  “ Samsung “, преди появата на смартфоните от най-ново поколение. Новата страница в историята на корейската марка се поставя от Samsung Galaxy S, през 2010 г., който е с капацитивен MultiTouch екран. Постепенно, следващите смартфони на марката се превръщат в прахо-и водоустойчиви устройства, които остават невредими след продължително потапяне във вода. Технологиите от най-висок клас обаче също са склонни към повреда, а в подобни случаи е особено важно да разполагаме с координати на специализиран сервиз Самсунг, където биха могли да окажат първа помощ на смартфона ни

Защо да изберем GSM Service Sofia

Ние сме популярен сервиз за телефони Samsung, на територията на град София, с голям брой клиенти, които са се възползвали от услугите ни. Екипът ни е съставен от професионалисти с опит, които притежават дълбоки познания за мобилните технологии. Нашият сервиз извършва услугите си единствено с първокласна апаратура, инструменти и оригинални резервни части за телефони, а клиентите ни получават безплатна диагностика и първокласен ремонт на телефони Самсунг.

Нашият сервиз на Самсунг предоставя бърз и професионален ремонт, смяна на стъкло, touch screen, предна и задна камера, както и на пълния набор от елементи, отговарящи за качеството на звука- микрофон, високоговорител, аудио жак и бутонна система за контролиране на звука.

Екипът на  GSM Service Sofia се е специализирал и в най-отговорните хардуерни ремонти, като ремонт и почистване на дънна платка и смяна на чипове, които са с основна роля за правилното функциониране на мобилното устройство. Като всеки професионален Самсунг сервиз, не бихме могли да подминем допълнителните сервизни дейности, като инсталиране на софтуер, смяна на езиковите настройки на менюто, обновяване на визията на апарата, както и успешно разкодиране на мобилни телефони.

Заедно с професионалният ремонт и посочените допълнителни услуги, нашият Самсунг сервиз София е на разположение и за различни въпроси, свързани с функционирането на апарата ви.

Сервизът ни за телефони Самсунг в София извършва успешна поправка на всички модели телефони от корейската марка.При нас можете да поправите  по-стари устройства от марката, но и да получите отличен ремонт на Galaxy серията и от последни поколения.

GSM Service Sofia работи на изключително достъпни цени за поправка на вашето устройство. Редовните ни клиенти получават постоянни отстъпки в цените, а за всеки ремонт на по-висока стойност се, ние ще ви направим специален подарък като жест.

При проблем със счупено стъкло на Samsung дисплей, не се колебайте да ни потърсите. Извършваме смяна на стъкла на дисплей за почти всички модели. Тази услуга гарантира безпроблемна работа на вашият екран. Смяната на стъкло е приложима при всички апарати Самсунг от Galaxy “S” , Galaxy “Note”, Galaxy “A” и по-голяма част от Galaxy “J” серията. Условието за смяна на счупено стъкло на екран е дисплея и тъча на вашият Samsung да са напълно функциониращи. Стремим се да извършваме всички ремонти с максимално качество и на добра цена. Смяната на стъкло на Самсунг телефони започва от 60 лв, като може да стигне и над 200 лв. Свържете се с нас, за да уточним детайлите и да направим най-добрата цена за ремонт на вашият Samsung.