Сервиз за Prestigio

Ремонт/поправка на всички мобилни устройства от марката

Отстраняваме успешно повечето технически хардуерни и софтуерни неизправности и повреди при Prestigio устройствата. Фирмата е добре позната на българският пазар и поради тази причина се стремим да предложим максимално услугите си, свързани с ремонт и поправка на различните модели устройства от сериите за таблети и смартфони.

История на компанията

ASBISC Enterprises PLC е мултинационална корпоративна група, обвързана с дистрибуция на IT продукти – мобилни устройства и компютърен хардуер и софтуер. Основана в Беларус през 1990г., в началото компанията присъства основно на руския и украинския IT пазар. През април 2013г, корпорацията, в партньорство с Intel стартира собствена линия мобилни телефони под името Prestigio.

Смартфонът Prestigio MultiPhone PAP5430 с процесор Intel Atom Z2420 се появява на пазара през август 2013 г. През октомври 2013г. Prestigio и MediaTek представят първите си модели таблети, базирани на MediaTek MT8389 процесор, с което заемат своето постоянно място на пазара на мобилни устройства. Продуктите на тази марка се отличават с елегантност и функционалност, но и при тях не липсват обичайните проблеми, съпътстващи всички мобилни устройства и налагащи нуждата от добър професионален сервиз за Prestigio.

Какви са нашите предимства?

Нашият сервизен център изпълнява всички видове ремонти, касаещи корпус, хардуер и операционна система. Стремим се да предлагаме комплексни услуги в областта на ремонт, освен ако устройството не е претърпяло изключително тежка повреда и инцидент. Силен удар, огъване и обилно намокряне могат да изведат завинаги от строя този вид деликатна електроника.

Нашият сервиз разполага с професионално оборудване и висококвалифицирани кадри. Експертите, работещи при нас притежават нужните умения и познания да се справят с ремонти от висока сложност, които най-вече са свързани с ремонт и диагностика на основната платка. Поправки като смяна на дисплей, тъч, модул, бутон, букса, батерия др. се извършват изключително бързо и на добра цена.

Ежедневната ни работа по смартфони и таблети Prestigio най-често е свързана с:

Смяна/ремонт на дисплей

Ако неволно счупите, надраскате или пукнете стъклото на екрана на своето мобилно устройство, можете да го донесете лично или изпратите по куриер в нашият сервиз в София. Същото се отнася при частично или напълно нефункциониращ Touch Screen или при други проблеми с екрана. Можем да подменим целия дисплей, заедно с тъч скрийна при нужда, както и да добавим впоследствие допълнителен екранен протектор за по-добра защита.

Коригиране на функционални проблеми

В сервизния ни център отстраняваме всички проблеми, които пречат на ежедневната работа с устройствата на марката Prestigio. Те понякога се дължат на неизправност на отделни хардуерни компоненти, а в някои случаи се касае за софтуерни проблеми. И в двата случая техническата подготовка на нашите специалисти позволява бърза и уместна реакция, така че телефонът или таблетът ви да заработи като нов.

Извършваме ремонт и смяна на отделни части от хардуера – батерии, портове, камери, физически бутони, клавиатури и др. В нашият утвърден Prestigio сервиз предлагаме пълния набор от софтуерни решения, включително разкодиране на мобилни устройства и премахване на пароли. При нас услугите са винаги с отлично качество, цените – максимално достъпни, а диагностиката – напълно безплатна. За всеки ремонт използваме оригинални резервни части и даваме гаранция.

Поправка на Prestigio устройство чрез куриер

Ако живеете далеч или просто нямате време да посетите сервизът ни, можете да изпратите устройството по куриер с кратко описание за проблема, който има. Специалистите ни ще направят диагностика на устройството, ще ви информират за цената на ремонта и след успешна поправка, вие ще получите устройството отново по куриер.