Професионален GSM сервиз за iPhone

Поправка/ремонт на iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, SE, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max

 

Предлагаме всякакви видове поправки и ремонт за всички модели Apple Iphone. В нашият сервиз вашият смартфон ще получи нужното внимание и деликатно отстраняване на неизправности както от хардуерен тип, така и от софтуерен.

Важно е да знаете, че софтуерните проблеми при Iphone са рядкост най-вече заради интуитивната операционна система на Apple – iOS. Ако се нуждаете сервиз за вашият iPhone, то най-вероятно той ще е свързан с хардуерен проблем (проблем в платката или периферията на платката на устройството). Екипът на GSM Service Sofia има дългогодишен опит в ремонта на Apple устройства. Предлагаме безплатна диагностика на iPhone, за да открием проблема навременно и съответно да го отстраним в нашия iPhone сервиз.

Няма значение дали имате нужда от нов дисплей или смяна на стъкло на екран, нов панел за вашия iPhone или просто подмяна на някой друг компонент, ние можем да се справим с всеки проблем и с всяко предизвикателство. Сервизът ни разполага с богат набор от специалисти в сферата за поправка на Iphone. По този начин вашият смартфон ще бъде отремонтиран бързо и качествено, на добра цена. Доверете ни се и ние няма да ви разочароваме.

GSM Сервиз София прави пълно обслужване на всички модели iPhone. Част от услугите ни включват:

 • Безплатна диагностика на iPhone
 • Смяна на дисплей или стъкло
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера
 • Смяна на заден панел (капак батерия)
 • Ремонт на жак за слушалки (3.5 стерео букса)
 • Ремонт или смяна на бутон включване / изключване (power бутон)
 • Ремонт или смяна на home бутон с и без пръстов отпечатък (Touch ID Home button)
 • Ремонт или смяна на бутони за увеличаване и намаляване на звука (volume buttons)
 • Ремонт или смяна на високоговорители (Loudspeakers)
 • Смяна на вибрация
 • Ремонт или смяна на букса за зареждане (charging lighting port)
 • Ремонт или смяна на микрофони
 • Ремонт или смяна на слушалка за разговори (ear speaker)
 • Ремонт на платка, в следствие на дефект от чип, елемент или нарушени писти
 • Смяна на батерия
 • Ремонт на проблеми, свързани с бързо падане на батерията (повишена консумация на ток)
 • Смяна на сензори

 

Също така, GSM Сервиз София извършвa:

Защо да ни се доверите?

Телефонът, в който сте инвестирали не малко от личните си средства има проблем? Дори и в случаите, когато собствениците пазят телефона си от изпускания и намокряне, проблеми не са изключени. Възможно е вашият Iphone да даде дефект и без наличието на възникнал инцидент. Опита ни показва, че ремонт, извършен от неквалифициран специалист често води до по-сериозни проблеми с апарата, затова заповядайте в нашият доверен сервиз. Ние ще се погрижим смартфона ви да получи най-доброто обслужване от почистване до ремонт, свързан с хардуера на устройството.

За разлика от останалите електронни устройства, смартфоните и конкретно Iphone моделите са оборудвани с микро и нано елементи, които подлежат на ремонт единствено със специализирана професионална апаратура. Дори и вие или ваш познат да имате познания в сферата на електрониката и архитектурата на Iphone, в повечето случаи това съвсем не е достатъчно за осъществяването на един качествен ремонт на Iphone.

Ако все пак решите да не ползвате нашите услуги, нашият съвет е да се насочите незабавно към най-близкият или към престижен Iphone сервиз, който ви е препоръчан от познат или от специалист, на когото можете да се доверите. Това ще ви помогне да ограничите щетите и да намалите разходите за поправка. Статистика сочи, че при опит за ремонт на Iphone от неквалифициран човек в повечето случаи щетите се увеличават. Най-често основният проблем вече е съпътстван от допълнителни проблеми, като скъсани лентови кабели, огъната или счупена основна платка (борд), проблеми с батерията, неработещи сензори, микрофони или говорители, повреди в дисплея.

Как действаме ние?

На първо място, ние като утвърден сервиз за iphone в София действаме експедитивно, защото знаем колко важен днес е телефонът. Бързата реакция се състои в извършване на прецизна професионална диагностика, като за целта разчитаме както на дълбоки познания и опит, така и на специализирана техника. Локализирането на проблема и определянето параметрите на повредата ни позволяват да извършим качествен ремонт на всички Iphone модели.

В случай, че повредата е обратима и подлежи на корекция, ние ще се заемем в най-кратки срокове с изпълнение на поправката, поемайки цялата отговорност за вашето мобилно устройство. Това, което ни прави предпочитан сервиз за iPhone, е фактът, че използваме единствено оригинални части при поправка на смартфоните на Apple. По този начин след ремонта, телефонът ви ще работи отново безпроблемно за дълго време. Монтажа на оригинални части дава сигурност, че същите няма да дефектират и да се наложи последваща намеса от сервиз на устройството.

Макар и да се стремим да изпълним максимално бързо всяка поправка, забавяне е напълно възможно, в случай че е необходима доставка на оригинални компоненти (най-вече чипове), с които не разполагаме в момента. Най-важното за нас е да извършим всички ремонти и операции по телефоните качествено, за да не се налага последваща намеса върху апарата. Така изградихме и надграждаме своята репутация като специализиран сервиз за Iphone.

Допълнителни условия

Има някои важни неща, които трябва да знаете преди да ни потърсите за поправка. На първо място в случай, че устройството ви е все още в гаранция, при поява на фабричен дефект или друг проблем, можете да се обърнете към търговеца, който ви е предоставил апарата. Така ще се възползвате от гаранционната поддръжка, която ще покрие разходите за отстраняване на проблема с вашият апарат. Гаранционното обслужване не покрива щети, причинени вследствие на удар или физическа намеса, довела до деформация в оригиналният вид. Също така гаранция ще ви бъде отказана, ако телефона е отварян или мокрен.


Особено важно е да бъдете напълно честни с нас, когато предоставяте мобилният си телефон за поправка. Колкото по-добре опишете проблемите с вашият мобилен апарат, толкова по-бързо ние ще локализираме проблемите, които той има. Това ще ни помогне да действаме адекватно при изпълнение на съответния ремонт и да избегнем загубата на време за обстойна диагностика. Избора на доверен сервиз за iphone е ваше собствено право, ако решите да се доверите на нас, ние обещаваме да подходим деликатно и същевременно експедитивно към вашият повреден телефон.

Защо нашият сервиз е предпочитан сервиз за Apple устройствата?

Както вече споменахме, едно от предимствата при нас е именно експедивността. Осъзнаваме напълно, че вие имате нужда от своят телефон. Именно поради тази причина се стремим да извършваме всички ремонти максимално бързо. При малки повреди, като смяна на букса, камера, дисплей, микрофон,бутон,батерия или модул вие можете да оставите и съответно да вземете отремонтиран смартфона си в рамките на същия ден. При по-сериозни повреди като смяна на чипове или елементи по основната платка, поправката естествено няма как да бъде извършена за няколко часа.

Гаранция за всеки извършен ремонт

GSM сервизът ни ще ви даде гаранция за всеки извършен ремонт. По този начин ние гарантираме за качеството, което предлагаме в сферата на поправка на устройствата, който постъпват ежедневно при нас.

Сервиз за Iphone чрез куриер

Предлагаме ви тази услуга, в случай, че е невъзможно да ни посетите лично. Чрез опцията сервиз чрез куриер ние ви предоставяме възможността за ремонт на устройството, в която и точка на страната да се намирате. По този начин вие ще спестите време в търсене на сервиз, който е способен да отстрани възникнал проблем с вашето Apple устройство. Просто трябва да се свържете с нас и да ни изпратите телефона си по куриер с описание на съпътстващият го проблем.

Съвети как да избегнете посещенията в сервиз и най-често допусканите грешки при експлоатация

Ще направим кратък обзор на най-честите причини за посещение в сервиз за Iphone устройствата, като същевременно ще ви предоставим и информация как да избегнете проблемите.

 1. Счупено стъкло / дисплей. Това е може би най-честата причина за поправка не само на Iphone, а и на останалите мобилни устройства. Като превантивна мярка можете да използвате стъклен протектор и кейс (калъф). Стъкленият протектор пази екрана от надрасквания и счупване при падане върху по-твърда повърхност. Кейсът е важен, тъй като много често при изпускане, телефонът пада на някой от ръбовете си, което от своя страна води до деформация в корпуса. При голяма деформация на корпуса, дисплеят седи под напрежение и при последващ удар дори с нов екран има голяма вероятност дисплеят или стъклото отново да се счупят. Именно и поради тази причина в някои случаи е желателно да се сменят и корпус и дисплей. По този начин се гарантира правилното позициониране без напрежение както на дисплея, така и на платката.
 2. Батерията пада бързо. Първият проблем, който е най-лесно решим и отстраним е именно смяната на батерията с нова. Най-често симптом за нужда от смяна на батерия е изключване на апарата преди да е достигнал заряд от 1%. За дълго и безпроблемно ползване на батерията е желателно вие да разреждате батерията почти до своя минимален капацитет (1-5%) и тогава да включвате Iphone-а за зареждане. Зареждайте винаги батерията си до максимума (100%). По този начин ще намалите броя цикли (зареждания и разреждания). Всяка батерия притежава свойствата си за пълен капацитет при определен брой цикли, затова колкото по-малко цикли прави тя, толкова повече време ще работи.
  Ако телефона ви е мокрен, съществува възможност бързият разряд да е свързан именно с намокрянето. Препоръчваме ако сте намокрили устройството си да реагирате максимално бързо като оставите телефона за профилактика в нашият сервиз, дори и все още да няма проявен дефект.
  Третият вариант за бързо изтощаване на батерията е повреда в чипа за зареждане. Повреди в чипа се случват най-вече при употребяването на евтини и некачествени кабели и зарядни. За това препоръчваме употребата на качествени кабели и зарядни. Ако вашият Iphone загрява без да е натоварен от тежки приложения, то най-вероятно повредата е именно в чипа за зареждане.
 3. Проблеми с тъча и картината. Ако дисплеят ви е оригинален, то вероятността проблема да е в самият дисплей е доста малка, освен, ако не е претърпял силен удар. Често при Iphone 6 и 6 Plus проблема идва от дефект в платката, който е предизвикан от огъване на корпуса. Опитайте се да сте внимателни, ако разполагате с телефон от тази генерация.
 4. Проблеми със зареждането. Ако телефонът ви откаже да зарежда, има вариант и самата букса за зареждане да има нужда от смяна или профилкатика.