Разкодиране/отключване на Sony смартфони

Премахване на пароли, акаунти, както и мрежови ограничения за ползване от мобилни оператори

GSM сервизът ни успешно разкодира и отключва всички модели на Sony Xperia. Също като при останалите Android устройства, Xperia се характеризира с няколко характерни вида блокировки, които да пречат на нормалната употреба на смартфона:

Премахване на забравени пароли и фигури за отключване на екрана (passcode lock, pattern lock)

Специалистите ни успешно премахват забравени пароли и фигури, нужни за отключване на екрана и достъп до основното меню. Услугата се извършва изключително бързо без никакви рискове за повреда в телефона. В случай, че сте забравили паролата си или фигурата, нужна за отключване, чрез опцията за премахването им, която предлага сервизът ни, вие ще можете да използвате отново всички опции на своята Xperia. Услугата е достъпна за всички модели на Sony.

Отключване на Sony Xperia за употреба към всички мобилни оператори

Макар и рядко, някои модели на Sony Xperia биват заключвани за употреба към различен gsm оператор от този, продал устройството. Ние успешно разкодираме повечето модели на Xperia. След отключването, вашето Sony ще може да се използва към всички български и европейски мобилни оператори. Разкодирането е перманентно, което значи, че след направената процедура по отключването не съществува риск от повторно заключване на мобилното устройство на Sony.

Премахване на акаунт, изискващ активация на устройството

В случай, че върнете фабрични настройки на вашето Sony и след зареждането се изисква активация чрез email и парола, които вие не помните или не знаете, можете да ни потърсите. Извършваме перманентно премахване на съществуващи акаунти, които изискват активация. След премахването, вие ще можете да създадете нов акаунт (профил), с който да използвате пълния набор от функции на вашата Xperia.

 

Наред с разкодирането на телефони, GSM Сервиз София предлага: