Разкодиране на Samsung | Отключване на Samsung

Премахване на пароли, акаунти, мрежови рестрикции и ограничения за Самсунг

Сервизът ни предлага разнообразни услуги, свързани с отключването и разкодирането на Samsung устройствата. Характерните проблеми, съпровождащи нуждата от сервиз за такъв тип услуги най-общо се делят на 3 вида, за които е необходимо да се предприемат различни по рода си действия с цел пълноценна и безпроблемна работа на смартфона:

Разкодиране на Samsung, заключен за работа към мобилен оператор

Най-често заключването на устройство за употреба с различни оператори, включително и Samsung се дължи на факта, че смартфона е закупен с условия по договор за ползване на мобилни услуги към конкретен мобилен доставчик. С подписването на срочен договор, клиентите ползват преференции в цената на мобилното устройство и рядко пропускат тази възможност. Закодирането към оператор гарантира използването на SIM карти, издадени само от този телеком, като по този начин се предотвратява риска за злуопотреба и неспазване на подписаният договор. Сервизът ни успешно елиминира повечето рестрикции на апаратите, свързани с използването на SIM карти към конкретен оператор. След отключването на устройството, вие ще можете да използвате услугите на всички оператори в границите на България и ЕС.

Премахване на екранни пароли и защити на Samsung (screen lock, pattern lock)

В случай, че сте забравили паролата или символа, който е необходим за отключване на екрана, сервизът ни може да извърши перманентно премахване на защитите както за Samsung, така и за останалите водещи марки мобилни телефони. Услугата в повечето случаи се извършва доста бързо и без никакъв риск.

Премахване на активация с email и парола от google профил за Samsung

Върнали сте фабричните настройки, след което вашият Samsung иска активация чрез google профил, който сте забравили или не знаете? Ние можем да деактивираме профила, като по този начин вие ще сте в състояние отново да използвате всички функции на телефона си и да създадете нов акаунт, който ще ви позволи свалянето на приложения и включване и изключване на различни функции, свързани с Android и Google.

Можете да ни се доверите и ако имате нужда от: