Разкодиране | Отключване на Nokia

Премахване на пароли, акаунти и мрежови ограничения за употреба на сим карти

Като дългогодишен сервиз за Nokia, ние имаме нужните знания и опит за премахването на всички видове блокировки, които съществуват. Специалистите ни успешно отстраняват проблеми, свързани с всички видове ограничения на Nokia:

Разкодиране/отключване на Nokia за използване на SIM карти към всички мобилни оператори

Макар и все по-рядко срещани, заключените смартфони Nokia (Network lock) все още се срещат. Ние можем да отключим вашият смартфон или телефон, като по този начин вие ще упражнявате правото да използвате SIM карти на мобилен оператор по ваша преценка. Разкодирането е перманентно. По този начин вашата Nokia ще може да се използва с всички сим карти и към мрежи на различни gsm оператори без риск от повторно заключване.

Премахване на пароли и фигури за отключване на екран и достъп до основното меню на Nokia

Както при Nokia, така и при останалите Android устройства съществува опция за отключване на екрана чрез парола или чертаене на фигура (Password или Pattern Lock). Сервизът ни може да премахне тези блокировки в случай, че сте ги забравили. След премахването им, вие ще можете да използвате отново всички функции на вашата Nokia, като разбира се ще разполагате с опцията отново да сложите парола за отключване.

Премахване на оторизационни Google акаунти, нужни за активация при Nokia

Разполагате с телефон, който изисква активация чрез зададени email и парола, които не помните? Сервизът ни премахва перманентно активацията. След премахването, вие ще можете да използвате всички функции, които предоставя вашата Nokia, включително и да си направите нов профил (акаунт) за синхронизация на данните.

GSM Сервиз София предлага също: