Разкодиране | Отключване на LG

Премахване на пароли, акаунти и мрежови ограничения за свободна употреба на сим карти от мобилни оператори

Екипът на GSM Service Sofia се състои от специалисти в разкодирането и отключването на телефони от всякакъв клас и всякакви марки. Запознати сме с последните тенденции по отношение на инструмента и софтуера, които се използват за разкодиране и отключване на телефони. В повечето случаи, можем да направим всичко за много кратко време. Ако имате нужда от повече информация по отношение на нашата услуга за разкодиране и отключване на LG смартфони, може да използвате безплатна консултация, като просто се свържете с нас. Видовете блокировки за LG, които премахваме успешно ежедневно са:

Разкодиране/отключване на LG за работа с всички мрежи на мобилни оператори

В случай, че сте закупили LG устройство от мобилен оператор с договор, вероятността вашето LG да е закодирано за употреба само и единствено с този оператор е доста голяма. Ако желаете да използвате смартфона си със SIM карти на други оператори, ние можем да ви помогнем чрез услугата ни за разкодиране на LG. След успешно разкодиране, вашето LG ще бъде отключено за работа с всички мобилни оператори на територияна на страната и ЕС перманентно, без риск от повторно закодиране.

Премахване на парола или фигура за отключване на LG (passcode и pattern lock)

Ако сте вкарали парола или фигура, нужна за отключване на екрана, която сте забравили, ние можем да я премахнем. След успешната процедура, вие отново ще имате пълен достъп до менюто и всички функции, които предлага вашето LG.

Отстраняване на google профили (акаунти), при нужда от активация на LG

В случай, че върнете фабрични настройки и телефона иска активация чрез email и парола, която вие не помните, ние отново можем да ви помогнем. След деактивацията на тази защита, вие ще можете да използвате отново всички функции на смартфона, включително и да добавите нов или съществуващ google профил, чрез който да извършвате синхронизация на данни и сваляне на приложения.

GSM Сервиз София:

    .