Разкодиране | Отключване на Lenovo

Премахване на пароли, акаунти, както и мрежови ограничения за употреба на сим карти

Блокировките, срещани при Lenovo устройствата носят своята специфика, но не се различават по вид от останалите Android устройства. Именно поради тази причина, сервизът ни предлага перманентно премахване на следните защити при Lenovo:

Разкодиране/отключване на Lenovo за работа към всички мобилни оператори

Услугата по разкодиране/отключване е възможна за почти всички модели на производителя. От нея могат да се възползват всички потребители, които притежават смартфони с рестрикция за използването на SIM карти. Рестрикцията най-често се състои в ограничение за употребата на апарата към мрежи на други мобилни оператори. След успешно разкодиране/отключване, вашето Lenovo ще може да се ползва с всички SIM карти на конкурентни оператори както в България, така и в Европа. Отключването не крие риск за повреда на вашето Lenovo и е перманентно.

Премахване на пароли и фигури, нужни за отключване на екрана на Lenovo

Ако сте забравили паролата или фигурата, нужна за отключване на вашето устройство, ние можем да помогнем. Премахваме този вид защита на всички модели, независимо от версията на Android, като след премахването, вие ще можете да използвате отново всички функции на телефона си, включително и да създадете нова парола или фигура с цел защита на данните ви.

Премахване на профили (акаунти) за активация и оторизация след връщане на фабрични настройки

Върнали сте фабричните настройки (factory settings) и вашето Lenovo изисква email и парола, които не помните ? Можем да отстраним перманентно нуждата от активация, след което вие ще имате пълен достъп до всички настройки и опции на телефона си, включително и да синхронизирате нов или съществуващ google профил.

GSM Сервиз София предлага също: