Разкодиране на iPhone | Отключване на iPhone

Премахване на ограничения за използване към оператори, iCloud и пароли на iPhone

Преди всичко, трябва да поясним вида на разкодиране/отключване при Iphone. Може би повечето от вас знаят, че Apple постоянно работи за подобряване на нивото на сигурност на всички устройства, които поддържа, независимо дали става въпрос за смартфони или таблети. Компанията държи изключително много на сигурността при устройствата, които произвежда, именно и заради това някои видове отключвания е невъзможно да бъдат осъществени.

iCloud отключване/разкодиране (премахване на Find my iPhone)

Всички Iphone и Ipad устройства притежават опция в софтуера (iOS), с помощта на която собственика има право да “заключи” устройството си. При активирана Find My iPhone опция, в случай на преинсталация или връщане на фабрични настройки, устройството ще бъде заключено, докато не се вкарат email и парола, които са зададени от собственика. При покупка на употребяван Iphone или Ipad е задължително да проверите дали Find My iPhone е изключенМожете да извършите проверката от менюто “Settings”. В случай, че тази опция е активирана е нужно да се попитате собственика дали може да я изключи, вкарвайки своите email и парола за оторизация. В случай, че притежавате телефон, който е с включен Find my iPhone, но не можете да се свържете със собственика, можете да се обърнете към нашият сервиз за премахване на Icloud/Find my iPhone. Длъжни сме да отбележим, че не всички устройства подлежат на премахване на Icloud акаунти. В случай, че телефона е отбелязан като изгубен/откраднат шанса устройството да бъде отключено значително намалява. Можете да се свържете с нашият сервиз, който срещу малка сума ще провери статуса на устройството ви, в случай, че не знаете.

Отключване/разкодиране на iPhone, заключен към мобилен оператор (Network Lock)

В случай, че вашият Iphone е закупен от мобилен оператор с договор, то той най-вероятно ще е заключен към съответният оператор. Процедурата за отключване и използване на вашият iPhone към всички мобилни мрежи е възможна, но успеваемостта не е сигурна. Факторите, от които зависи успешното отключване са най-вече два: Оператора, към който е заключен (закупен) смартфона, както и това дали е вкаран в черен списък (Black list). Черния списък е база, в която се събира информация за клиенти, които не са изпълнили условията по договора, взимайки телефон от компанията. Също така е възможно в черния списък да попаднат устройства, които са обявени за изгубени и откраднати. Можете да се свържете с нашият сервиз, който срещу малка сума ще провери статуса на устройството ви, в случай, че не знаете.

Цена на отключване/разкодиране на iPhone

Цената за премахване на iCloud (деактивиране на Find My iPhone) или отключване към всички мрежи (Factory Unlock) не е строго фиксирана. Стойността на услугата за фабрично отключване за употреба към всички мрежи зависи от това към кой оператор е заключен телефона, както и дали е вкаран в черния списък. Що се отнася до премахване на iCloud, успеваемостта не е гарантирана на 100%, свържете се с нас за повече информация.

Методи на отключване за използване към всички мрежи

Най-общо методите за отключване за употреба към всички мобилни оператори са 2 сервизът ни предлага следните видове отключвания:

 • Официално отключване – гарантира безпроблемна работа на iPhone с всички видове мрежи, които поддържа. При обновяване (Update) на iOS софтуера устройството работи нормално, като няма риск от повторно заключване. Сервизът ни предлага официално отключване за Apple устройства.
 • Отключване посредством клониращ чип – Клониращият чип симулира, че във вашият iPhone е вкарана SIM карта, собственост на оператора, към който е заключен телефона. За успешно използване на този метод е необходимо да се знае към кой оператор точно е заключено устройството, тъй като чипа се програмира персонално за всеки оператор. При употребата на такъв вид чип, съществува риск след обновяване на софтуера, устройството да разпознае манипулацията. Не препоръчваме обновяване на софтуера при този тип отключване, освен ако предварително не е сигурно, че чипа работи безпроблемно на съответната обновена версия на iOS.

GSM Сервиз София предлага отключване/разкодиране на всички модели iPhone.

 • Разкодиране на iPhone XR
 • Разкодиране на iPhone XS / XS Max
 • Разкодиране на iPhone X
 • Разкодиране на iPhone SE
 • Разкодиране на iPhone 8 / 8 Plus
 • Разкодиране на iPhone 7 / 7 Plus
 • Разкодиране на iPhone 6S / 6S Plus
 • разкодиране на iPhone 6 / 6 Plus
 • разкодиране на iPhone 5S
 • разкодиране на iPhone 5C
 • разкодиране на iPhone 5
 • разкодиране на iPhone 4S
 • разкодиране на iPhone 4
 • разкодиране на iPhone 3GS
 • разкодиране на iPhone 3G
 • разкодиране на iPhone 2G

GSM Сервиз София:

Според официални статистики, iPhone заема водещо място по продажби на смартфони и всеки нов модел на марката затвърждава лидерското място на Apple сред останалите продукти на пазара. Моделите на iPhone почти винаги се предлагат закодирани към определен мобилен оператор, както в чужбина, така и в България. Перманентното ( фабрично  ) отключване на смартфона е единственото възможно решение за пълноценното му използване, със SIM карти на различни оператори.

iPhone 4 постави нова категория на пазара за мобилни технологии, като първият смартфон на Apple с Retina дисплей и MultiTouch функция. iOS 4 не притежаваше силната защита на следващите операционни системи и именно в този период се популяризира дистанционното разкодиране, което причинява немалко грешки в софтуерната система на iPhone и блокирани апарати. В резултат, сервизът ни натрупа безценен опит в разкодиране на  iPhone 4, което извършваме на много достъпна цена.

iPhone 4s пристигна с усъвършенстваната iOS 5, която предлага все по-сериозна защита, и започна да отхвърля дилетантските опити за разкодиране. Нашият екип е специализиран в перманентното разкодиране на iPhone 4s, с пълна гаранция за свободното използване на SIM карти от всякакви оператори

Моделът 5s въведе революционния Touсh ID скенер и отвори нова страница в историята на Applе, но от по-голямо значение в случая беше новата iOS 7, която постави сериозни предизвикателства във фабричното отключване на iPhone 5s. С усъвършенстването на операционните системи, iPhone изключва възможността от самостоятелно разкодиране на устройството. Сервизът ни предлага професионално разкодиране на iPhone 5s, с първокласни инструменти и гарантирано безпроблемно свързване към оператори във всяка точка на света.

GSM Service Sofia може да се похвали и с опит в отключване на iPhone 6, чиято нова операционна система – iOS 8, е с обновена и засилена защита и представлява истинско предизвикателство за специалистите по отблокиране на телефони. Екипът ни е готов да се погрижи за фабричното разкодиране на iPhone 6 във всеки ден от седмицата, с гаранция за успешно свършена работа. С усъвършенствани смартфони като този модел, не е препоръчително да прибягвате до услугите на случайни специалисти, и да заплащате напразно безполезна услуга. Ние сме в състояние да ви предложим перманентно разкодиране на iPhone 6 на достъпна цена, въпреки повишените стандарти на смартфона.

Успешното разкодиране на iPhone 6s изисква опит и достатъчно модерна софтуерна техника, тъй като моделът се появи с обновена  iOS 9, която би провалила самостоятелните опити за разкодиране, с помощта на случайно закупени чипове и турбо SIM карти. Екипът на GSM Service Sofia е в състояние да извърши безпроблемно отключване на iPhone 6s, за сравнително кратък период от време.

Следващите модели на iPhone са с iOS 10, които представляват непробиваема защита срещу всякакви зловредни софтуери и нежелани хакерски атаки. Фабричното отключване на iPhone 7 изисква професионална намеса на опитен специалист и модерни софтуерни инструменти. Сервизът ни разполага с тези условия и е в състояние да осъществи успешно разкодиране на iPhone 7, и то на изключително достъпна цена.

С появата на Iphone X, Iphone 8 и 8 Plus,  Apple побърза анонсира и iOS 11. Все по-усъвършенстваната операционна система изглаждаше всички дупки в предишните си версии, което стана предпоставка за още по-трудно отключване на Iphone X, Iphone 8 и Iphone 8 Plus. Въпреки трудностите, сервизът ни успява да отключи част от устройствата.

Дойде и края на 2018 година, а заедно с нея пристигнаха и новите попълнения в Iphone сериите. Презентацията на Iphone XS, XS Max и XR бе съпроводена и от презентацията на iOS 12. Още по-сигурна, още по-надеждна и още по-защитена. Въпреки предимствата на анонсираните нови устройства и iOS 12, сервизът ни разполага с нужните умения и компетенции за отключването на някои от устройствата. Свържете се с нас, за да ни предоставите допълнителна информация, чрез която ние ще проверим дали е възможно отключването на устройството, което притежавате.