Разкодиране на HTC| Отключване на HTC

Перманентно отключване за употреба към оператори, премахване на пароли и акаунти

През 2010 година HTC бе обявена за една от най-големите компании, по отношение на иновациите, които влага в своята електроника. Всяка година излизат поне 2-3 модела, които грабват вниманието на потребителите, като мобилните оператори веднага се възползват от шанса за привличане на нови клиенти. Няма нужда да споменаваме телефоните като HTC One M8 и тези от серията Desire, които истински се харесват на хората. Операторите веднага ги заключват и предлагат на супер цени. Ако решите да смените своя оператор, ние можем да предложим услугата разкодиране на телефон HTC, за да нямате никакви проблеми.

В днешно време производителите постоянно използват нови технологии и различни системи за въпросното кодиране, но ние сме наясно с тенденциите. GSM Service Sofia има богат опит в разкодирането на смартфони от марката HTC, както и от всички други популярни марки телефони. Имаме нужда само от точния модел на телефона и това към кой оператор е заключен.

Освен с телефони, които са заключени към определени мобилни оператори, ние се занимаваме и с ограничения, които може да поставите по време на работата си с телефона. Ако по някакъв начин сте ограничили възможността да работите с телефона си, с някаква парола, приложение или друга софтуерна промяна, ние можем да отключим вашия HTC телефон.

GSM Сервиз София предлага също: