Разкодиране | Отключване на Alcatel

Премахване на пароли, акаунти и мрежови ограничения за употреба на сим карти от всички мобилни оператори

Телефоните с марка Alcatel не правят изключение по функционалност от всички останали смартфони. Именно поради тази причина е възможно вашият Alcatel да има нужда от премахване на някоя от следните блокировки, лимитиращи използването на устройството:

Разкодиране/отключване на Alcatel за употреба с всички SIM карти

При закупуване на Alcatel от мобилен оператор с договор за абонаментен план, устройството може да бъде заключено за употреба само и единствено със SIM карти на съответният телеком. Ако желаете да използвате вашият Alcatel със сим карти на други оператори, ще е нужно разкодиране/отключване, което ние извършваме бързо и без риск от повреда на устройството.

Премахване на пароли и фигурки за отключване и достъп до менюто на Alcatel

Тази услуга обхваща премахване на защити, свързани с отключването на екрана и достъп до основното меню. В случай, че сте забравили паролата или фигурката, които сте добавили за защита, ние можем да ги премахнем успешно в кратки срокове и на добра цена.

Премахване на профили (акаунти) нужни за активация на Alcatel

Най-често тази манипулация се извършва в случаите, в които потребителите са върнали фабрични настройки на устройството, което след връщане на фабричните си данни изисква email и парола, които потребителите не помнят. След премахването на профила, изискващ оторизация вие ще имате пълен достъп до функциите на вашият Alcatel. Ще можете да създадете или вкарате нов или съществуващ профил, с помощта на който да синхронизирате данни и приложения.

За повече информация използвайте контактите, посочени на нашият уеб сайт.

GSM Сервиз София предлага също: