Отключване/разкодиране на телефони

Перманентно премахване на пароли и акаунти на iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Xiaomi, Nokia, Sony, Lenovo и други

GSM Service Sofia ви предлага фабрично разкодиране на цялата серия модели на iPhone и други марки телефони. Фабричното разкодиране на телефон осигурява няколко предимства:

mobile security with mobile phone and lock

 • перманентна работа на устройството със сим карти на всички мобилни оператори;
 • остава отключен след всяко обновяване на софтуера или връщане към фабричните настройки.

Фабрично отключване е възможно за много от моделите на най-разпространените марки у нас, като: Iphone, Samsung, Lenovo, HTC, Huawei, Xiaomi, Sony, Nokia, LG, Alcatel, Motorola, ZTE и други.

Какво е нужно да знаете за тази услуга?

Цената не е фиксирана и твърда за всички апарати

Ние предлагаме възможно най-ниската цена за професионално разкодиране на телефони, но това далеч не означава, че стойността на услугата е еднаква за всеки. Цената на услугата се базира на няколко ключови фактора като:

 • Модел и марка на апарата;
 • Операционна система;
 • Мобилен оператор, към който телефонът е заключен;
 • Тип на заключването – през мрежа или телефонен код.

Можете да се свържете с нас по телефона или да направите онлайн запитване относно цената за отключване/разкодиране, като ни посочите всички необходими данни. Ние ще се свържем с вас, за да ви информираме относно дължимата сума, и за да направим нужните уточнения относно изпълнението на процедурата.

При всички телефони ли е възможно фабричното отключване?

Отговорът е не. Фабричното отключване/разкодиране зависи от много и различни фактори, най-вече от марката и модела на устройството, както и оператора, към който е заключен.

Не е задължително да ни посещавате на място

В някои от случаите, не е нужно да посещавате нашият GSM сервиз. Ние можем да направим разкодирането и дистанционно, стига да ни предоставите данните, от които се нуждаем. В общият случай това е серийният номер на устройството ви (IMEI), в някои случаи се изисква и информация за оператора, към който е заключено устройството. При Android устройствата най-често се налага смартфона все пак да бъде оставен в сервиза ни. Ако не е удобно да ни посетите лично, можете да ни пратите телефона по куриер.

Може да изгубите правото на гаранционно обслужване

Ако се обърнете към нас за разкодиране на телефон, който е с все още валидна гаранция, има вариант да изгубите правото на гаранционна поддръжка, предоставена от конкретния търговец/мобилен оператор. Това означава, че при възникнали неизправности в работата на устройството, вие няма да можете да се възползвате от безплатна поправка.

Даваме пълна гаранция за всеки отключен телефон

При разкодиране на телефони, ние използваме най-добрите софтуерни инструменти, което ни дава правото да предоставим гаранция за всеки отключен в сервиза ни апарат. В случай, че по неизвестна причина устройството се окаже отново кодирано, ние ще възстановим отключването изцяло за собствена сметка, освен ако не установим, че заключването е изцяло по ваша вина. Във всеки случай сме готови да ви съдействаме повторно със същото внимание, бързина и коректност.

Удобства за клиентите ни

Всеки клиент е важен за нас и се стараем да предоставяме услугите си по най-добрия начин. За това ви предлагаме още:

 • Експресно обслужване;
 • Гаранция за качество при всеки извършен ремонт;
 • Оборотен телефон при ремонт над 3 работни дни;
 • Възможност за вземане и връщане на ремонтираното устройство в рамките на гр. София;
 • Подарък за всеки ремонт на стойност над 90 лв.;
 • Отстъпки за редовни клиенти.

Ако искате да се възползвате от възможно най-ниската за разкодиране на телефон цена, то имате още една причина да потърсите нашите професионални услуги. Това е дейност, към която отново подхождаме с нужното внимание и професионализъм, а това означава, че се стремим да ви бъдем максимално полезни като сервиз.

Сред причините да изберете именно нашия специализиран сервиз за разкодиране на телефони са:

 • Изпълнение на процедурата съобразно нормативната уредба и етичните норми. – Вие няма да се притеснявате, че извършвате нещо незаконно и подлежите на санкции;
 • Окончателно отключване на апарата, без риск от повторното му заключване след рестарт или ъпгрейд на настройките;
 • Бързина на изпълнение на услугата – ще се погрижим да имате работещ към всяка мрежа телефон в най-кратки срокове;
 • Отключваме всички модели и марки телефони, включително цялата гама модели iPhone;
 • Предлагаме едни от най-ниските за фабрично разкодиране на телефони цени.

Най-често от разкодиране на телефон се нуждаят устройства, закупени от чужбина или от мобилен оператор. Заключването на телефон е част от плана, с който операторите обвързват клиентите си при подписване на договор за мобилни услуги. Целта е да се затрудни използването на конкурентни сим карти, а също и превантивно, поради по-добрата цена, на която е предложен апарата, заедно с договора, който подписвате. С други думи, заключването на телефон към даден оператор е с цел вие да останете клиент и платец на този оператор.