Смяна дисплей,тъч или стъкло на Xiaomi

При проблем с екран, счупено стъкло или неработещ тъч

Смяна на цял дисплей модул

GSM сервизът ни извършва смяна на екранни модули и тъч за Xiaomi. Разполагаме със складови наличности на оригинални компоненти за повечето модели на Xiaomi, като по този начин извършваме услугата смяна на дисплей за изключително кратко време с отлично качество. Повечето дисплеи на Xiaomi са с IPS LCD тип дисплеи, те са предпочитани за вграждане при повечето производители заради отличните си показатели, а и по-ниска цена.

Смяна на стъкло

За моделите на Xiaomi с AMOLED дисплеи, извършваме и услугата смяна на стъкло. По този начин вие ще спестите от цената за нов дисплей, а след успешна замяна на старото ви стъкло, екранът ще изглежда като нов. Специалистите ни извършват този вид поправка в безпрашна среда, като по този начин се избягва наличието на прашинки, които е възможно да попаднат между стъклото и дисплея при рециклирането. Условието за извършването на услугата смяна на стъкло на AMOLED дисплей при Xiaomi e екранът ви да е с напълно изправна картина, без проблеми, свързани с образа и разбира се с напълно функциониращ тъч. Ако обаче дисплеят ви има петна, линии по вертикалата или неизправен тъч, то най-вероятно ще се наложи сервизът ни да извърши смяна на цял дисплей модул. Можете винаги да се свържете с нас за консултация относно проблема, който има вашият апарат.

Смяна на тъч (touch screen)

Сервизът ни може да извърши смяна на тъч на определени модели на Xiaomi, тъй като при някои от моделите сензорният панел за докосване е слепен с дисплея на апарата. При тези случаи смяната само на тъч не е възможна и е нужно замяна с нов екранен модул.

Предлагаме още:

  • Цялостен сервиз за Xiaomi мобилни телефони
  • Безплатна диагностика
  • Сервиз за водещите марки мобилни телефони

Смяна дисплей или стъкло на Xiaomi чрез куриер

С опцията ремонт чрез куриер, вие имате право да се възползвате от сервизните ни услуги за поправка на Xiaomi и други марки, дори и ако нямате възможност да ни посетите лично. Услугата е валидна за всяка точка на страната, като по този начин вие ще спестите време в търсене на специализиран сервиз за смяна на дисплей или друг ремонт на вашето Xiaomi. Просто се свържете с нас и ни пратете телефона си по куриер. След като пристигне в сервизният ни център в София, ние ще заемем с поправката, а щом  тя бъде успешно извършена, ще ви пратим телефона обратно с куриер и наложен платеж за стойността на извършеният от нас ремонт.