Смяна на дисплей на ZTE

При проблем с екран или тъч на всички модели ZTE

Макар и не силно разпространени, ZTE са едни от лидерите в производството на различни устройства в мобилните комуникации. Смартфоните им се предлагат на достъпни цени и именно поради тази причина са обект на интерес за някои потребители. Поради не малкото наличие на ZTE устройства в България, сервизът ни извършва ремонти на устройствата, като най-често те са свързани със смяна на дисплей или тъч.

Поправката им най-често се налага при обстоятелства, възникнали поради неправилна употреба като изпускания, мокрене или силен натиск, които водят до частично или цялостно увреждаждане на един или повече от компонентите на екрана.

Смяна на тъч (Touch screen)

Извършването на смяна на тъча без смяна на самият екран е може да бъде извършена само при някои модели на ZTE. При повечето телефони обаче е използвана технология, при която само подмяна на сензорният слой и стъклото е невъзможна, заради технологията на изработка.

Смяна на дисплей модул (LCD Assembly)

Смяната на дисплей модул е по-разпространена. Тя включва подмяна на стъкло, сензорен слой, дисплей матрицата и подсветката. При извършване на подобен ремонт в нашият сервиз се решават всички проблеми, свързани с картината и реакцията на капацитивният тъч при допир.

Защо да изберете нашият сервиз

Въпреки по-ниската цена на ZTE устройствата, ние от GSM Service Sofia подхождаме към марката с не по-малко внимание и прецизност, спрямо останалите производители, които са обект на ремонт при нас. Не правим разделение по произход. Извършваме всички ремонти бързо и качествено. За повече информация относно услугите на нашият сервиз за ZTE, може да използвате посочените контакти.

Предлагаме още: