Смяна стъкло / дисплей на Samsung

Ремонт/поправка на екрани от AMOLED,TFT LCD и IPS тип за Samsung смартфони и таблети

Екипът на GSM Service Sofia успешно извършва ремонт на дисплеи на Samsung мобилни устройства. Услугите, които предлагаме във връзка с повредени екрани са смяна на стъкло и смяна на дисплей.  Смяната на стъкло е валидна за всички дисплеи от среден и висок клас, като задължително условие за извършване на подобен тип ремонт е дисплея и тъча на вашият телефон да са напълно функциониращи. В случаите, когато те имат частичен или цялостен проблем, можем да ви предложим смяна на дисплей. Смяната на дисплей включва демонтаж на повредения и монтаж на нов екранен модул.

Технология на дисплеите при Samsung

Samsung използват едни от най-качествените дисплей при своите телефони от висок и при някои модели от среден клас. Често се разчита на АМОLED матрица, която е една от последните тенденции в технологията. Тези екрани са по-скъпи, но пък предоставят истинско удоволствие от ползването на телефона.  За съжаление, колкото по-големи са дисплеите, толкова по-уязвими стават те при изпускане, удряне, натискане и прочие. При по-бюджетните модели, Samsung използва IPS или TFT дисплей, чиято цена е значително по-ниска. При повечето модели, притежаващи IPS или TFT екрани е възможно да бъде извършена и смяната на сензорният панел (тъч и стъкло), като не е необходима подмяната на дисплей, като услугата за смяна на touch панел излиза доста по-евтино.

Смяна на стъкло, тъч и дисплей за Samsung

Независимо от моделa на телефона и матрицата, която използва той, ние можем да извършим смяната в GSM Service Sofia. Работим с висококачествени модули, в безпрашна среда (а тя е много важна конкретно при смяна на стъкло на дисплей), извършвали сме многобройно ремонти от този тип и със сигурност ще ви предложим професионално обслужване.

Успешно извършваме смяна на стъкло на всички модели от серията Samsung Galaxy A, J, S и Note, както и всички останали модели, с LCD и AMOLED тип екрани.

Ако частите, от които имаме нужда за вашият Samsung телефон са налични при нас или на склад, то ремонтът може да стане много бързо. Ако не се намирате в София или просто нямате време да наминете през офиса ни, винаги може да изпратите телефона по куриер, ние ще извършим смяната на счупения дисплей и да изпратим обратно устройството до вас.

Освен смяна на дисплея, ние можем да предложим:

Ремонт на дисплей за Samsung чрез куриер

Чрез услугата сервиз чрез куриер, вие можете да ни изпратите вашият Samsung за ремонт и подмяна на дисплей чрез куриерска фирма. След като телефона пристигне при нас, ние ще извършим нужният ремонт в максимално кратки срокове. Устройството ще бъде тествано, след което ще се свържем с вас, за да уточним детайлите, относно получаването на вашият смартфон.