Смяна на дисплей на Huawei

Смяна на стъкло, touch screen и LCD екран

Сервизът ни извършва услуги като смяна на стъкло, тъч и дисплей за различните модели на Huawei. Китайската компания за мобилни технологии произвежда единствено високотехнологични продукти, за което свидетелстват революционните нововъведения в устройствата й. Освен страхотните си хардуерни характеристики, смартфоните и таблети Huawei се отличават с широкоинчов сензорен екран, при който с времето се забелязва тенденция към стесняване на страничната рамка, така че цялата фасада на модерните смартфони да бъде заета от чувствително на допир, стъклено покритие. Освен че придават изключително елегантна визия на китайските устройства, обемните им екрани са изключително предпочитани и заради приятното визуално чувство при четене, интернет браузване, гледане на филми, или играене на игри с подобно устройство.

Предимства на дисплеите на Huawei

Удоволствието от екраните на Huawei би било немислимо, без някои особени важни техни особености. По-голяма част от продуктите на Huawei са с Full HD резолюция, предлагат картина с много добро качество и се използват при много мобилни устройства от среден или висок клас. При флагманите от най-висок клас, производителите се ориентират към Quad HD резолюцията, която представлява четири пъти подобрени характеристики на стандартния HD екран- не било пресилено обяснението, че пикселите при Quad HD резолюцията на брой са колкото тези в четири нормални HD екрана.

Видове вграждани дисплеи при Huawei

Huawei разработва мобилните си устройства най-често с IPS или TFT LCD екран. При високият ценови клас, компанията вгражда и дисплеи от AMOLED тип. TFT дисплеите често биват вграждани в апарати от най-нисък клас, поради ниската им цена. При повечето от тях, сензорният панел (тъча) е отделен компонент. IPS LCD дисплеите са най-разпространеният вид използвани екрани при Huawei. Те притежават редица качества, като са се доказали във времето с надеждността си, високата резолюция, и приблизително ниската си цена. Технологията на изработка при IPS дисплеите обаче при някои модели не позволява подмяната на сензорният панел, който реагира при докосване, поради факта, че той е неотделима част от матрицата на дисплея. При някои модели обаче, неговата смяна е възможна. AMOLED дисплеите от своя страна биват вграждани само в най-високият клас мобилни устройства на Huawei. По-рядкото вграждане на тези екрани при Huawei се дължи на по-високата себестойност на тези дисплеи. Като по-бюджетен вариант за ремонт на дисплей е услугата смяна на стъкло, която предлагаме, но за целта е нужно дисплея и тъча на вашето устройство да са напълно функциониращи, без линии, петна и други дефекти.

Услугите на доказано добър сервиз за мобилни устройства

GSM Servicе Sofia.bg се занимава с разнообразни ремонтни дейности на мобилни устройства, включително и смяна на дисплей на смартфони и таблети Huawei. Както вече споменахме, възможностите за поправка на екрана включват отстраняването на повредено предно стъкло, сензорен панел, LCD или AMOLED екран, както и монтирането на нови резервни части, за правилното функциониране на устройството ви. Подмяната на предно стъкло, със запазване на оригиналните дигитайзер и дисплей е възможно само при някои от китайските апарати. При голяма част от продуктите е необходима модулна смяна на дисплей на Huawei ( предно стъкло, сензорен панел, дисплей), тъй като се намират в изключително здрава фабрична сглобка, при разделянето на която съществува риск от повреда, или просто структурата им не позволява разделяне на дисплея на слоеве.

Смяна на дисплей

Екипът ни извършва смяна на дисплей Huawei с оригинални китайски резервни части. Специално за моделите, при които е възможна изолирана подмяна на стъкло, разполагаме и с висококачествени предни стъкла за различни модели смартфони. Диагностиката на специалистите ни определя методът на подмяна, който ще използваме, а всяка смяна на дисплей на Huawei е с променлива цена, в зависимост от стойността на резервните части за съответния модел.

Смяна на стъкло

Подмяната на счупено/пукнато предно стъкло се извършва само при отлично състояние на дигитайзера и дисплея, а смартфона/таблета се разглобява със специални инструменти и без рязко отделяне на задния капак, за да се избегне прекъсване на тънките захранващи кабели. Разделянето на отделните слоеве на дисплея се извършва изключително внимателно, особено ако сервизният специалист реши да подмени само предно стъкло на AMOLED дисплей. Подобен ремонт се извършва само в безпрашна работна среда и най-подходящият вариант е да стане с машина за разлепяне, която размеква лепилото с цел по-лесно премахване. Най-лекото надраскване или усукване може да е фатално за структурата на AMOLED екраните, всяка повреда изисква цялостна смяна на дисплей Huawei, която извършваме на изключително изгодна цена.

Модели, на които извършваме ремонт

Екипът ни работи с всички модели устройства на Huawei и извършва поправка на дисплей единствено с висококачествени резервни части, с каквито разполагаме на склад. Ако се нуждаете от смяна на дисплей на Huawei на добра цена, нашите специалисти са готови да се заемат с проблема. Специално за подмяна на счупени стъкла, предлагаме 30 % отстъпка от цената.

Смяна на стъкло, тъч или дисплей на Huawei чрез куриер

Ако живеете извън София или просто не е удобно да ни посетите, можем да ви предложим и услуга за ремонт чрез куриер. Достатъчно е да се свържете с нас и да ни пратите устройството по куриер. Ние ще се заемем с ремонта веднага, щом смартфона пристигне при нас. След поправката, сервизът ни ще прати вашият Huawei отново по куриер на адрес, посочен от вас с наложен платеж, който представлява цената за извършеният ремонт.