Смяна на дисплей на Alcatel

При проблем с LCD екран, тъч или счупено стъкло

Въпреки и не особеното си широко разпространение в България, марката Alcatel е срещана сред потребителите на смартфони. Брандът е предпочитан заради по-ниската цена, на която се продава, спрямо останалите производители, като предлага сравнително добро качество на хардуера. Най-често изявеният проблем,с който сервизът ни се сблъсква е именно смяната на дисплей. Тя се налага предимно в случаи, в които устройството е претърпяло инцидент, довел до счупване на някой от компонентите на екранният модул.

Възползвайки се от услугите ни за смяна на дисплей на Alcatel, вие ще получите:

  • Качествен и бърз ремонт, извършен от квалифицираните ни специалисти.
  • Нов дисплей с най-високо качество, който отговаря на характеристиките на вашият Alcatel. След извършената поправката, няма да има разлика в начина, по който изглежда или работи устройството.
  • Безплатна консултация и диагностика. По този начин имате шанса да знаете каква поправка ще бъде извършена и на каква стойност.
  • Ремонт чрез куриер. Чрез тази услуга, можете да се възползвате от сервиза ни и когато не е удобно да ни посетите лично.

Ако имате нужда от смяна на счупен дисплей на Alcatel или друг ремонт,можете се свържете с нас. Ще се постараем да останете информирани и доволни, дори и ако не прибегнете до сервизните ни услуги!

GSM Service Sofia предлага още: