Смяна на дисплей, тъч или стъкло

Предлагаме поправка на екрани за iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Xiaomi, Sony, Nokia, ZTE, Meizu, Alcatel, Motorola и останалите водещи производители на смартфони и таблети

GSM Service Sofia предлага експресна и качествена смяна на дисплей, тъч или стъкло на водещите марки мобилни телефони. Екипът ни от специалисти ще извърши всички ремонти, свързани с проблем в дисплея на вашият смартфон. В сервизът ни подлежат на ремонт моделите на Iphone, Samsung, Huawei, Lenovo, Sony, LG, Nokia, Xiaomi, Prestigio, Blackberry, ZTE, Meizu, Alcatel, както и всички останали по-неразпространени марки, които се ползват от българските потребители.

Услугите, който предлагаме

Смяна стъкло на дисплей

Смяната на стъкло е възможна само при някои модели телефони, тъй като обикновенно най-често употребяваните дисплеи в смартфоните се продават на сравнително ниска цена. Смяната на стъкло е процес, при който счупеното стъкло се заменя с ново, като процедурата най-често се прилага за Iphone и Samsung, както и при някои от моделите на останалите водещи производители. Целта на услугата “смяна на стъкло” е да запази оригиналният дисплей и тъч. Оригиналните дисплей и тъч са със значително по-добро качество на картината, по-добра чувствителност към докосване и разбира се  гарантират безпроблемна дълга експлоатация. Освен изброените, смяната на стъкло е услуга с по-ниска цена, от тази за нов дисплей. По този начин вие ще спестите пари и ще продължите да използвате оригиналният си екранен модул.

Смяна на тъч и стъкло

При тази процедура се заменят компонентите дигитайзер и стъкло. Дигитайзера (тъча) в общия случай е тънък прозрачен филм, намиращ се под стъклото, който играе ролята на прецизен сензор, отчитащ допира. Най-често повредите при тъча възникват вследствие на изпускане и намокряне. Тъй като както казахме, дигитайзера обикновенно е тънък филм, той е слепен с външното стъкло на екрана, което предпазва освен тъча и дисплея. Смяната на тъч и стъкло е възможна само при някои модели телефони, най-често от среден и нисък клас.

 

Смяна на дисплей модул

Смяна на дисплей

Смяната на дисплей модул включва подмяна на дисплей, тъч и стъкло. Това е най-често извършваният ремонт, тъй като при много от моделите компонентите тъч, стъкло и дисплей за слепени по начин, който прави невъзможна смяната само на един определен компонент. Смяната на дисплей се извършва сравнително бързо от нашият сервиз и на ниска цена. Цената за смяна на дисплей модул зависи най-вече от типа използван дисплей в телефона: всички екрани от LCD тип (IPS,TFT,Super LCD) се предлагат на сравнително ниска стойност, а по-скъпите биват от OLED тип (AMOLED,P-OLED,OLED). Именно и заради по-високата цена на OLED дисплеите, GSM сервизът ни предлага смяна на стъкло за всички дисплеи от този тип.

Удобства за клиентите ни

Всеки клиент е важен за нас. Предоставяме услугите си по най-добрия начин, като извършваме всички ремонти професионално и в кратки срокове. За това ви предлагаме още:

  • Експресно обслужване;
  • Гаранция за качество при всеки извършен ремонт;
  • Оборотен телефон при ремонт над 3 работни дни;
  • Възможност за вземане и връщане на ремонтираното устройство в рамките на гр. София;
  • Подарък за всеки ремонт на стойност над 90 лв.;
  • Отстъпки за редовни клиенти.

Обслужвани марки телефони

GSM сервизът ни обслужва следните марки телефони:

Професионалните сервизи за поправки на мобилни устройства трябва да притежават някои задължителни умения, за да установят трайно присъствие на пазара и да печелят постоянни клиенти. Усъвършенстването на сензорните екрани наложи някои нови изискания сред специалистите по ремонтни дейности- стандартната поправка на дисплей на телефон се промени и значително се усложни, тъй като екранът се превърна в основен метод за боравене с новите модели смартфони.

Дори и малката неизправност в тази област на апарата може да го направи напълно неизползваем, до отстраняването на повредата. Ето защо, дисплеят на смартфоните винаги трябва да е в добро състояние, особено след появата на апаратите от най-ново поколение, чиито сензорни панели са в състояние да различават дори и интензитета на докосване върху екрана.

Сервизът ни извършва професионален ремонт на дисплей, на разнообразни марки телефони и смартфони. GSM Service Sofia приема поръчки за поправка на Samsung, Huawei, Alcatel, Acer, Lenovo, LG, BlackBerry, Motorola, Nokia, Sony, ZTE, HTC и, разбира се, всички модели на iPhone.

Модерните MultiTouch екрани изискват определени професионални умения, както и въвеждането на  модерна техника, за качествената им поправка. Нашият екип е специализиран в разнообразни видове ремонт на дисплей на телефон, включително и на последните модели смартфони, от най-висок клас.

Повреди на дисплей и начин за отстраняването им

Първата стъпка от работния ни процес е прецизната диагностика, която определя с абсолютна точност естеството на повредата и необходимата намеса за отстраняването й. Всеки удар би могъл да засегне различни елементи от дисплея, които се третират по различен начин. Ремонтните дейности, известно под общото наименование “  смяна на дисплей “, се разграничават в няколко вида.

  • Ремонт и подмяна на повреден дисплей

Въпреки все по-устойчивите материали на сензорните екрани, винаги е възможно неволното изпускане на устройството или непремерения натиск, които биха могли да засегнат стъклото и функциите на дисплея. Състоянието на апарата лесно се диагностицира дори и от хора, които не са специалисти в областта, с помощта на няколко елементарни признака. Понякога, счупеното или спукано стъкло на телефон си остава вторична изолирана повреда, но в повечето случаи се повяват различни смущения в изображението – хоризонтални линии, повтарящи се изображения, бели петна или напълно черен екран. Тези сигнали са сигурен знак за засегнати функции на дисплея и проблемът се разрешава чрез стандартната смяна на дисплей модул.

  • Ремонт и подмяна touch screen на LCD екран

Особеностите на модерните екрани изискват внимателно боравене с тях, тъй като именно те са основният метод за работа с мобилните устройства. Всеки удар или изпускане на телефона може да крие опасност от сериозни последствия за дейността му. Повредите на в тъча често биват съпътствани с проблеми в чувствителността на докосване, което прави употребата на смартфона трудна и понякога невъзможна.

  • Ремонт и подмяна на стъкло на дисплей

С развитието на смартфоните, производители като Samsung сложиха старт и на вграждането на нов тип дисплеи, които притежават редица качества. За съжаление, при някои модели цената на дисплея достига 50% от цената на целият смартфон, поради тази причина GSM сервизът ни извършва подмяна на счупено стъкло. Тази услуга става все по-разпространена, поради все по-честото вграждане на дисплеи от този тип.

Защо да изберем GSM Service Sofia

Сервизът ни е изключително популярен с опитът в обслужването на разнообразни марки мобилни устройства, но и с услугите, съобразени изцяло с удобството на клиента. Всяка смяна на дисплей на телефон се извършва на изключително изгодна цена, а при ремонт на стойност над 90 лв., клиентите ни получават подарък. Безплатната ни диагностика и опцията “ GSM сервиз по куриер “ спестяват ценно време, а редовните ни клиенти се радват на постоянни отстъпки в цените. Ние работим във всеки ден от седмицата и предоставяме оборотен телефон при поправка, надвишаваща оптималния срок от три работни дни.

Ако търсите качествена смяна на екран на телефон, на приемлива цена, нашият адрес е точното място за вас.