В тази статия ще поговорим за премахването на парола или фигура на Android базирани устройства като Samsung, Huawei, Xiaomi, Sony, LG и др.

С напредването на технологиите и широката употреба на смартфони, защитата на информация стана неизбежна част от водещите операционни системи, вграждани в смартфоните. С последните версии на операционната система се добавят допълнителни опции с цел защита на информацията и самото устройство. С приложението Find My device (Phone), собствениците на телефони с Android могат да проследяват в реално време местоположението на устройството си, могат дистанционно да „заключват”, както и да трият информация от смартфона. Освен описаните защити, потребителите получават опция за контрол на достъпа при настройката на устройството с цел допълнителна сигурност, която може да се управлява по различни начини от менюто начини (с пръстов отпечатък, лицево разпознаване, парола, състояща се от букви,цифри, както и чертаенето на фигурка). При синхронизиран google профил, последните версии на Android изискват оторизация дори и след качването на нов софтуер или връщането на фабрични настройки (Потвърдете профила си в Google):

Ако сте забравили паролата или фигурката, нужна за отключване на смартфона ви (Samsung, Huawei, Xiaomi, LG, Sony и др) и нямате достъп до основното меню, ние можем да премахнем паролата, както и синхронизираният google профил/акаунт, като по този начин вие ще може да използвате пълноценно отново вашият Android телефон. Премахването на кода и google акаунта е познато при потребителите и като услуга „разкодиране”.  След извършването на т.нар. „разкодиране”, вие ще можете да въведете и синхронизирате нов или съществуващ google профил, да създадете нова парола и разбира се ще имате пълен достъп до менюто и приложенията на вече отключеният си телефон.

Важно е да знаете, че след извършено разкодиране от GSM сервизът ни, цялата налична информация на „закодираното” устройство ще бъде изгубена и заличена, в това число контакти, приложения, настройки, снимки, видео и т.н.

В случай, че се нуждаете от услугите ни, свързани с премахване на пароли и синхронизирани профили, свържете се с нас. Необходимо е да ни предоставите информация за марката и модела на вашето устройство. Ако решите да използвате услугите ни за разкодиране ви уверяваме, че извършваме услугата в максимално кратки срокове и на добра цена.