Смяна батерия на iPhone 4, 4s, 5, 5s, 5c, SE, 6(Plus), 6s(Plus),7(Plus), 8(Plus), X, XS(Max), XR

GSM Service Sofia предлага смяна на батерия за iPhone от всички поколения. Смяната на батерия е наложителна след определен брой цикли (разреждания и зареждания). Сервизът ни разполага със складова наличност на батерии за всички генерации iPhone, като по този начин извършваме смяната на батерия изключително бързо и използваме само и единствено висококачествени компоненти. По заявка на клиента, можем да предложим и оригинална батерия за iPhone. Смяната на батерия най-често се налага при модели, употребявани повече от 2 години. В някои редки случаи, подобни ремонти се извършват и при апарати, ненавършили 24 месеца, но ако разполагате с гаранция, то тя би следвало да покрие проблемните компоненти, включително и iPhone батерията.

Признаци за проблеми в батерията на Айфон и кога е нужна смяна:

  • Бързо разреждане (100%-0%)
  • Изключване на телефона при произволен заряд (най-често между 3% и 30%)
  • Бавно зареждане или индикация за зареждане без повишаване на заряда в батерията
  • Bootloop (постоянно рестартиране по време на зареждане на iOS)
  • Без индикация за зареждане при изтощена батерия
  • Издута батерия, която притиска дисплея и се получава изкривяване на картината (петна) с или без натиск върху екрана.

Това са част от симптомите, които могат да означават, че смяната на батерия е наложителна. Гореописаните признаци не гарантират, че проблема е със сигурност във вашата батерия. Именно поради тази причина сервизът ни извършва безплатна диагностика на всяко едно устройство, за да се установи и локализира точният проблем.

Гаранция за всяка монтирана батерия за iPhone в нашият GSM сервиз

Както вече споменахме, сервизът ни работи единствено и само с висококачествени компоненти. Именно поради тази причина, ние ще ви дадем гаранция за всяка батерия, която монтираме. По този начин доказваме на всички наши клиенти качеството на компонентите, с които работим.

Смяна на iPhone батерия на ниска цена

Освен качествоно обслужване, вие ще получите и отлична цена за смяна на батерия в сервизният ни център. Цените започват от 30 лв. като включват работата и захранващият компонент. Можете да се свържете с нас по телефона и след като ни предоставите детайлите отностно вашият модел, ние ще ви информираме за точната цена.

Смяна на батерия чрез куриер

Ако е невъзможно да ни посетите лично, можете да свържете с нас и да изпратите вашият iPhone чрез куриерска фирма. Ние ще извършим смяната на батерия в максимално кратък срок, след което ще ви препратим телефона отново по куриер с наложен платеж стойността на ремонта.

Смяна батерия на iPhone
Оценете тази страница