Части и аксесоари

gsm-service-sofia.bg предлага широка гама от услуги, свързани с поддръжката и ремонта на частите и аксесоарите на мобилният ви телефон:

Аксесоари за телефони:

Смяна на клавиатура или джойстик

Mobile phone with robotТази услуга се налага при замърсяване, повреда или изтриване на надписите на клавиатурата или джойстика. Процедурата се извършва на място в специализирания ни сервиз.

Смяна на батерия

Ако телефонът ви бързо губи заряда си, необходимо е батерията да бъде сменена. При нас можете да намерите разнообразни модели батерии, както и да получите отлично обслужване и напътствия от нашите специалисти.

Смяна на преден и /или заден панел

Процедурата се извършва при надраскване, счупване или замърсяване на преден или заден панел на телефона. В този случай се налага бързата му и качествена подмяна. Не е препоръчително да извършвате сами процедурата. Обърнете се към специализирания ни сервиз.

Смяна на цвета

Ако желаете да смените цвета на вашия телефон, в gsm-service-sofia.bg предлагаме богата гама от възможности за освежаване на предния панел в избран от вас нюанс.

Части за телефони:

Ремонт / смяна на вибрацията

photodune-5377142-fixing-broken-cell-sВ случай, че вибрацията на моблният ви телефон не работи, можете да се обърнете за помощ към специализирания ни сервиз.

Ремонт/смяна на жак за зареждане

Ако жакът за зареждане не работи, липсва или създава проблеми при захранване на устройството, в нашият специализиран сервиз ще извършиме подмяната и поставянето на нов. Към него предлагаме и съответстващо зарядно устройство.

Ремонт/ смяна на други части

За ремонт и подмяна на всякакви други части на моблния си телефон, обърнете към екипа от професионалисти на gsm-service-sofia.bg.

Удобства за клиентите ни

Всеки клиент е важен за нас и се стараем да предоставяме услугите си по най-добрия начин. За това ви предлагаме още:

  • Експресно обслужване;

  • Гаранция за качество при всеки извършен ремонт;

  • Оборотен телефон при ремонт над 3 работни дни;

  • Възможност за вземане и връщане на ремонтираното устройство в рамките на гр. София;

  • Подарък за всеки ремонт на стойност над 90 лв.;

  • Отстъпки за редовни клиенти.

Части и аксесоари
3.2 (64.44%) 9 вот(a)