смяна на дисплей на huawei цена

Сензорните екрани на устройствата Huawei са една от причините за вместването им на челни позиции сред световните производители на мобилни устройства, и в челната тройка по продажби на смартфони в България за 2017 г. 82 % работно пространство в лицевата част на смартфон (формат 18:9 ) не само е красива гледка, но и осигурява невероятно изживяване при гледане на филми, играене на игри и дори при сърфиране. Съвсем логично е, че професионалната смяна на дисплей на Huawei се извършва на по-висока цена, в сравнение с устройствата на редица други производители- по- високото качество няма как да се възстанови на ниски цени.

Смяна на сензорен дисплей Huawei

Смущенията при възпроизвеждане на картината са специалност на професионалните сервизи за мобилни устройства, които ги отстраняват със смяна на повреденият дисплей на устройството Huawei на цена, определена в зависимост от няколко фактора:

  • Вид на повредата

Спуканото/счупено стъкло е най- евтината услуга при поправка на дисплей, но е възможна предимно при подразделението Ascend, стандартните цени за което в повечето специализирани сервизи варират от 35 до около 60 лв.

Неактивният при докосване сензорен панел ( touch screen) за почти всички китайски модели се извършва в комплект със смяна на сензорен дисплей на Huawei на стандартна подмяна на сензорен дисплей цена- компонентите са фабрично свързани и счупването на дигитайзера изисква подмяна на целият модул ( touch screen, предно стъкло, сензорен дисплей ).

Счупеният LCD, AMOLED/ Super AMOLED дисплей се характеризира с промяна в изображението и налага смяна на дисплей на Huawei на цена, характерна за цял дисплеен модул за отделните китайски модели. Повечето специализирани сервизни центрове определят стойност от около 70 лв. до 250 лв., за моделите P10 и P10 Plus r.r Mate. Сумата не включва единствено характера на повредата и цената на резервните части, закупени от сервиза, но и вложеният труд, а поправката на по-новите устройства определено не е елементарна процедура.

  • Резервни части

Оригиналните резервни части са приоритет на оторизираните сервизи, докато останалите извършват смяна на дисплей на Huawei с елементи втора употреба в добро състояние, което се отразява на крайната цена. Разбира се, отличното състояние на частите втора употреба също осигурява изключително дълготраен живот след ремонти и удължават живота на устройството, но при подобна услуга се препоръчва да се обърнете към сервиз, на който имате пълно доверие.

GSM. Service- Sofia извършва смяна на дисплей на Huawei на приемлива за всеки средностатистически клиент цена, с включени резервни част и изходящ контролен тест след поправка. Екипът ни работи с всички смартфони и таблети на марката, известни на пазара от 2010 г. до 2017 г. Не се колебайте да се свържете с нас!

Свържете се с нас
Реална цена при поправка на сензорен дисплей Huawei
5 (100%) 1 вот(a)