Леново сервиз

Изминалата година постави огромни предизвикателства пред мобилните производители и предизвика “ пренареждане “ на челните позиции. Популяризираха се интересни тенденции в смартфоните, които вече се проектират с все по- големи дисплеи със стеснена рамка, присъствието на сензорът за пръстови отпечатъци е задължително и понякога се допълва от скенер на ирисите, вградените камери да оборудвани с характерни за професионален фотоапарат опции, а за автоматично селфи е необходима единствено…усмивка. Освен това, някои от модерните смартфони въведоха революционната виртуална реалност (Virtual reality ) – компютърно потапяне в изкуствена реалност с помощта на специални VR очила и добавената (AR – Augmented reality), при която се постига невероятен ефект чрез преплитане на реалността с компютърен образ. Първото мобилно устройство с реално приложение на технологията е на китайската компания Lenovo, която не би могла да остане встрани от основните технологични тенденции и въпреки проблемите в сегмента със смартфони, тя зарадав поторебителите с уникалното устройство Phab 2 Pro още през 2016 г.

Смартфонът – фаблет с невероятни характеристики впечатлява на първо място с софтуерът за добавена реалност Tango. Проект на Google с допълнителни сензори, 3D камери и специален софтуер, устройството предоставя възможност за уникален анализ на пространството и създаване на виртуални игри, но и интерактивни карти, и 3D проекти за пространства. Функцията ви позволява самостоятелно да създавате перфектните за вас визии при обзавеждане, без да прибягвате да услугите на консултанти. Устройството разполага и с още редица хардуерни предимства, които са истинско сбъднато желание за потребителите и предизвикателство за всеки специализиран Леново сервиз. 

Огромен широкоъгълен дисплей 

Phab 2 Pro се появи с наистина внушителен 6,4 –инчов дисплей с Quad HD резолюция, покрит с 2,5 D Gorilla Glass стъкло, изрязано с истински диамант. Изключително елегантната визия е допълнена от практически качества 2K ( 459 ppi ) IPS LCD матрица гарантира невероятното изживяване на потребителите. Солидното стъкло не променя факта, че сензорният дисплей обикновено е сред слабите места на смартфоните от висок клас, при които надраскванията са още по- фатални и изискват намеса на специализиран Леново сервиз. 

Невероятно мощна батерия 

Потребителите могат да не губят нито миг, прекарвайки времето си в развлекателни игри, сърфиране и разговори, тъй като мощната батерия от 4050 mAh е създадена именно с тази цел. С време за разговори  до 18 часа и изключително скоростно зареждане, използването на Phab 2 Pro е невероятно удоволствие. Единственият недостатък е, че батерията е несменяема, което не позволява зареждане от външна батерия и понякога е задача с повишена трудност при необходимост от подмяна в професионален Леново сервиз.

Високопроизводителен процесор

Най- същественият компонент от хардуера, процесорът на този фаблет е с характерна за  64- битовата архитектура ARMv8 от четири по-бавни 1.4 Cortex-A53 и четири по-бързи 1.8GHz Cortex-A72 ядра, като така разпределената функционалност е възможно най- удачният начин, гарантиращ постоянна висока продуктивност. От Lenovo твърдят,

че мобилният чип Qualcomm Snapdragon 652 е предназначен специално за софтуерът с добавена реалност. Във всички случаи, продуктивността е наистина много висока, а мощната батерия, в съчетание с 4 GB RAM и възможност за разширяване на паметта, действително могат да създадат малък свят с огромен брой съхранени документи.

Четири камери и Tango

Двете 13 MP камери със светкавичен фокус с нулево размазване( камера със сензор за дълбочина/ камера с fisheye обектив за снимки с невероятно широк ъгъл ) и 16 MP камера с трицветна RGB матрица, заедно с предната 8MP селфи камера, въздействат при активизиране на Tango функцията за невероятен ефект към уникалната технология. Подмяна на камера или на стъклените лещи в професионален  Леново сервиз задължително трябва да се извършва с оригинални китайски компоненти.

Dolby Audio и Dolby Atmos- звукът на добавената реалност

Три вградени микрофона с усъвършенстваната технология Dolby и опцията за пълно шумопотискане в радиус от 360 градуса ще ви потопят в напълно нова реалност, което е и основната цел на Project Tango. Повредата на някой от трите елемента би попречило на цялостния ефект от добавената реалност, а специалистът от Леново сервиз, който се заеме с поправката, трябва да е наясно с всяка функционална подробност на смартфона.

Сензор за пръстов отпечатък

Сигурността на всички лични данни е гарантирана с личен отпечатък, съхраняван в недостъпна и за потребителите база, който се отбелязва след натискане с пръст на  сензорът, разположен в задната част на устройството.

Невероятно елегантен дизайн

Красивият извит дисплей е придружен с алуминиев корпус, който предпазва устройството от сериозно счупване, за разлика от Gorilla Glass стъклото, което според някои проучвания има склонност към надраскване – първите сериозни драскотини са сигурна причина за посещение на професионален Леново сервиз, ако желаете да се възползвате възможно най- пълноценно от устройството си.

Свържете се с нас
Смартфонът Phab 2 Pro – предизвикателство за всеки Леново сервиз
5 (100%) 1 вот(a)