Професионален ремонт на ZTE смартфони

Корпорацията ZTE се занимава с производство на телефони, но и не само. Те произвеждат много оборудване и софтуер за нуждите на телекомуникационния бизнес. По отношение на своите телефони, те продават по-голяма част от производството си под собствена марка. Немалка част от приходите им идват и от производство на компоненти за чужди разработки. Това е прийом, който много големи компании също използват, за да се финансират и съответно, за да произвеждат в по-голям обем.

В Китай марката влиза в топ 5 по продажби на мобилни устройства, а в света се нарежда сред първите десет, макар и на последните позиции. Ние от GSM Service Sofia сме горди да предоставим услуги като сервиза за ZTE, независимо от какво точно имате нужда.

Това е една от китайските марки, която няма да ви разочарова заради това, че сте я избрали. Предлагат телефони от различни ценови класове, така че независимо от бюджета, винаги ще намерите нещо приятно. Тук за по-малко пари може да получите повече стойност в замяна. Не трябва да се притеснявате от некачествено китайско производство. При този производител то не е факт.

Ако се наложи да правите някаква промяна или поправка по телефона, то ние можем да предложим нашите услуги като сервиз за ZTE. Няма нужда да се притеснявате, че няма кой да оправи телефона ви, щом идва от Китай.

Обслужвани модели ZTE

ZTE Nubia Prague S
ZTE Grand X 3
ZTE Avid Plus
ZTE Blade X9
ZTE Blade X5
ZTE Blade X3
ZTE Axon
ZTE Blade S7
ZTE Blade S6
ZTE Blade S6 Plus
ZTE Blade L2
ZTE Nubia Z7
ZTE Star 2
ZTE Redbull V5 V9180
ZTE Blade
ZTE Blade Vec 4G
ZTE Nubia Z7 mini
ZTE Grand S3
ZTE Nubia Z7 Max
ZTE Blade Vec 3G
ZTE Blade G Lux
ZTE Kis 3 Max
ZTE Kis 3
ZTE Grand S II S291
ZTE Blade III
ZTE Grand S II
ZTE Blade Q Maxi
ZTE Axon mini
ZTE Zmax 2
ZTE Axon Elite
ZTE Nubia My Prague
ZTE Axon Lux
ZTE Boost MAX+
ZTE Blade A460
ZTE Blade D6
ZTE Grand X V970
ZTE Geek V975
ZTE Blade G
ZTE Grand X IN
ZTE Grand Memo II LTE
ZTE Blade Q
ZTE Grand S
ZTE Star 1
ZTE Grand X Pro
ZTE Blade V
ZTE Blade G2
ZTE Kis III V790
ZTE Skate Acqua
ZTE Skate
ZTE Blade C V807
ZTE Blade Q Mini
ZTE Grand Memo V9815
ZTE Racer II
ZTE Blade II V880+
ZTE Axon Pro
ZTE Obsidian
ZTE Grand X2
ZTE Sonata 2
ZTE Blade Apex 3
ZTE Maven
ZTE Blade Qlux 4G
ZTE Nubia Z9
ZTE Tania
ZTE Blade III Pro
ZTE Racer
ZTE Grand X LTE T82
ZTE V889M
ZTE FTV Phone
ZTE V887
ZTE Era
ZTE Grand Era U895
ZTE V880E
ZTE Nova 3.5
ZTE Style Q
ZTE V875
ZTE Libra
ZTE Orbit
ZTE PF200
ZTE Amigo

Услугите на GSM Сервиз София включват още:

Сервиз за ZTE
1.8 (35%) 24 вот(a)

В нашия специализиран ZTE сервиз София извършваме пълната гама ремонтни дейности и поддръжка на устройствата на китайската марка – смартфони и таблети. На практика при нас много малко повреди се оказват фатални и невъзможни за отстраняване, особено ако е реагирано незабавно. Дори обилното намокряне на тази марка смартфони е поправимо, стига да не са правени опити за домашна поправка, които често усложняват допълнително нашата работа.

Какъв списък от дейности можем да ви предложим?

Говорейки за списъци, на първо място е добре да погледнете таблицата с моделите апарати, подлежащи на обслужване в нашия ZTE сервиз. В нея са включени почти всички съвременни разработки, които китайската технологична компания е пуснала на пазара. Тази марка устройства навлиза все по-масово в Европа, а също и в нашата страна, което не плаши по никакъв начин техническия ни екип. Ние познаваме продуктите на този производител в детайли.

Като ремонтни дейности и обслужване, в нашия сервизен център предлагаме:

Ремонт/смяна на дисплей

Повредите при екраните на мобилните телефони се дължат както на механични въздействия, така и на прекомерна употреба. Не са изключени и фабрични дефекти, каквито много рядко се срещат и при марката ZTE. В нашия специализиран gsm сервиз ZTE решаваме успешно всички екранни повреди. Счупени/надраскани стъкла на екрана, повреден LCD дисплей и нефункциониращ Touch Screen, са само част от проблемите, с които се справяме бързо и на изгодна цена, като използваме единствено оригинални резервни части при подмяна.

Поправка/смяна на хардуерни компоненти

Сензори, процесори, портове за зареждане и слушалки, физически бутони, батерии, камери – това са малка част от компонентите на хардуера, подлежащи на ремонт и смяна в нашия професионален сервиз за ZTE. Разполагаме с най-модерната професионална апаратура, която ни позволява да направим прецизна диагностика, на база на която решаваме как да процедираме – ремонт или смяна на повредените части. Всеки подменен компонент се предоставя със съответната гаранция.

Софтуерна поддръжка

Почитателите на операционна система Android в голямата си част са собственици на ZTE мобилни устройства. Това е удобен и функционален софтуер, който превръща ежедневната работа в удоволствие, но за целта е важно да се намери място за добрата му професионална поддръжка. Предлагаме ъпдейт и преинсталация на операционна система, както и инсталиране на допълнителни програми по желание на клиента. Кирилизацията на телефони, закупени от чужбина, е сред рутинните операции, извършвани в нашия сервизен център.

Отключване/разкодиране

В нашия престижен ZTE сервиз София разкодираме успешно всички модели и марки мобилни телефони, включително тези на китайската марка. Разбира се, не е задължително да ползвате тази наша професионална услуга, но ако сте опитали безуспешно да го направите сами, ще осъзнаете колко полезна е нашата намеса. За разкодиране на телефоните използваме оригинални софтуерни инструменти, което води до бързо и перманентно отключване, без риск от повторно кодиране след рестарт или ъпдейт на настройките.

Безплатна диагностика

В нашия специализиран сервиз на ZTE диагностицирането на повредите е напълно безплатно. Ако не искате да плащате за установяване на повредата, то изборът ви на сервизен център е ясен. С помощта на най-добрата професионална апаратура откриваме неизправности от всякакъв характер, което ни позволява да действаме адекватно и експедитивно по тяхното отстраняване. С диагностиката на повредените устройства ZTE се занимават най-добрите специалисти в страната.