Обслужвани телефони Xiaomi

Redmi Note 4
Redmi Pro
Redmi 3X
Mi Max
Redmi 3S
Mi 5

Mi 4S
Redmi 3
Redmi Note 3 Pro
Redmi Note 3
Mi 4c
Redmi Note 2

Redmi 4A
Mi Note
Redmi 2
Mi 4
Redmi 1S
Redmi Note
Mi 3
Mi 6X

Сервиз за Xiaomi
5 (100%) 1 вот(a)

Нашият GSM сервиз е оторизиран Xiaomi сервиз България, което означава, че собствениците на тази марка мобилни телефони могат да разчитат на професионалната ни помощ при всякакви технически проблеми. В нашия сервизен център се предлага ремонт и сервизна поддръжка на всички модели смартфони на китайския бранд, като поправките касаят както физическите компоненти, така и софтуера на устройствата.

Защо не бива да съжалявате за своя избор

Като специализиран Xiaomi сервиз София с дългогодишна практика и много богат опит в ремонтирането на мобилни устройства, ние знаем много добре защо сте избрали именно телефон на тази марка. Достъпната цена на китайските телефони, наред с удобния за потребителя дизайн и високата им функционалност, ги правят предпочитани от хората с ограничен бюджет, които не искат да правят никакъв компромис.

Разбира се, че не бива да съжалявате за своя избор. При правилна употреба и съответната поддръжка, устройствата на китайския производител ще ви служат дълго и безпроблемно. В нашия Xiaomi сервиз се сблъскваме по-често с технически и функционални проблеми при високия клас смартфони, отколкото при моделите на тази марка.

Какви проблеми решаваме успешно?

Трудно е да посочим проблем, с който ще ни бъде трудно да се справим. Вероятно обилното намокряне на телефоните на китайската марка е единственият случай, в който техниците ни понякога се оказват безсилни. Водата е враг на всички не-водоустойчиви апарати, затова ви съветваме да бъдете особено внимателни при тяхното използване и пренасяне.

Като услуги, по отношение на смартфони Xiaomi предлагаме:

Напълно безплатна диагностика на телефони Xiaomi

Към нашия специализиран Xiaomi сервиз България могат да се насочат всички собственици на тази марка телефони, които не искат да плащат за рутинната констатация на проблема. За да ви кажем кои компоненти на устройството са засегнати от технически или функционални проблеми, ние използваме прецизна специализирана апаратура за диагностика. За тази дейност не искаме пари. Това, за което ще платите е единствено ремонт и резервни части, когато се налага смяна на повредени компоненти.

Смяна на дисплей

Това е най-често срещаният вид ремонт във всички сервизи за мобилни телефони. Причините са не винаги механични. Понякога, при интензивна работа с устройството, управлението на приложенията чрез докосване на екрана става невъзможно. В нашия оторизиран Xiaomi сервиз София извършваме ремонт и смяна на стъкло на екран, както и смяна на LCD дисплей и тъч скрийн. За целта използваме единствено оригинални продукти на производителя, което е гаранция за пълната им съвместимост с вашия модел телефон.

Решение на всички софтуерни проблеми

Всички софтуерни проблеми с устройствата на марката Xiaomi намират бързо и адекватно решение в нашия сервизен център. Инсталираме лицензирани операционни системи и допълнителни програми по желание на ползвателя. Можем да извършим ъпдейт или преинсталация, както и да инсталираме българско меню (кирилизация) на устройства, закупени от чужбина.

Един от сложните софтуерни проблеми, с които се справяме с лекота в нашия престижен Xiaomi сервиз, е разкодирането на заключени към конкретна мобилна мрежа устройства. Отключването при нас е бързо и перманентно. Ако сте опитвали хиляди методи, но не сте открили трайно решение на проблема, просто ни се доверете. Телефоните, разкодирани от нас остават отключени дори след рестарт и ъпдейт на настройките.