GSM сервиз за Sony

Sony е една марка телефони, които познаваме от миналото, не под една или две форми. Най-много популярност беше събрана под марката Sony-Ericsson, но в последствие се получи разделение. Sony продължиха да работят сами и създадоха доста атрактивни модели. Xperia серията е една от най-популярните сред потребителите. Телефоните се характеризират с красив дизайн, изключително добър хардуер и изгодна цена. Марката набляга на своята версия на Android, която подобрява постоянно, както и на добрия си софтуер за управление на камерата. Както самата компания казва – „Има снимки, има и снимки със Sony”.

Ние от GSM Service Sofia предлагаме пълен комплект от услуги, свързани с ремонт и поддръжка на хардуера и софтуера на телефони и таблети Sony. Ако търсите сервиз за Sony, то ние сме хората, които ще ви помогнат във всяко едно отношение. Занимавали сме се с телефони на компанията, още преди да бъдат представени модерните смартфони. Спомняте ли си Sony Ericsson P990? Ние да! Sony могат да бъдат наречени и пионерите в смартфон света, заедно с Nokia. Те бяха първите, които предложиха по-функционални телефони за масова употреба на хората. Ние можем да предложим поправка на Sony телефон, за да не се налага подменяте това съкровище.

Изпуснали сте телефона си, намокрили сте го? Ние можем да ви помогнем. Свържете се с нас на един от посочените контакти тук в нашата уеб страница и ни оставете да свършим нашата магия!

Обслужвани модели Sony

Xperia Z5 Premium Dual
Xperia Z5
Xperia M5
Xperia Z4v
Xperia C4 Dual
Xperia C4
Xperia Z3 T-Mobile
Xperia Z3v Verizon
Xperia T2 Ultra
Xperia Z3 Compact
Xperia Z1 Compact
Xperia M2
Xperia Z2
Xperia Z1S
Xperia Z1
Xperia Z Ultra
Xperia Z5 Premium
Xperia Z5 Compact
Xperia C5 Ultra Dual
Xperia C5 Ultra
Xperia M4 Aqua Dual
Xperia M4 Aqua
Xperia M
Xperia ZR
Xperia Z T-mobile
Xperia E
Xperia E dual
Xperia ZL
Xperia T
Xperia TX
Xperia SL
Xperia J
Xperia Z5 Dual
Xperia M5 Dual
Xperia Z3+ dual
Xperia Z3+
Xperia E3 Dual
Xperia E3
Xperia miro
Xperia TL
Xperia acro S
Xperia tipo
Xperia tipo dual
Xperia advance
Xperia U
Xperia P
Xperia X10
Xperia ion LTE

и други модели Sony мобилни телефони и смартфони.

GSM Service Sofia предлага още:

Сервиз за Sony
2.8 (56.52%) 155 вот(a)

Японската марка”Sony“ е изключително популярна марка на пазара на мобилните технологии, която преживява своите върхове и спадове през годините, но оставя трайна следа в пазара на мобилните технологии.

Sony Ericsson – пътешествие до върха и обратно

Дългогодишното сътрудничество на ”Sony“ с шведската компания  “ Ericsson “ е  изключително значима епоха в историята на компанията. Началото на това ползотворно съдружие се ознаменува с революционния за времето си Sony Ericsson T68i, който е проектиран с първия по рода си цветен дисплей. Всъщност, първообразът на телефона е произведен от компанията “ Ericsson “, но сливането й със “ Sony “ е ознаменувано с повторното му пускане на пазара, през 2002 г., след незначителни козметични промени и, вече официално от името на новата марка. Компанията се решава на нова, доста смела стъпка, и през същата година изненадва потребителите с първия смартфон Sony Ericsson P800.

Sony сервиз София усъвършенства професионалните си умения в значителна степен, след появата на тези модели смартфони. Устройството с революционен за времето си сензорен екран, кристално ясно изображение с наситени цветове, и удобна QWERTY клавиатура, окончателно затвърждава позициите на марката, сред останалите производители на мобилни телефони. Серията P далеч не изчерпва вдъхновението на “ Sony  Ericsson “ и компанията създава още няколко поредици иновативни смартфони -Live with Walkman, моделите от серията U и, разбира се, свръхмодерните устройства от серията Xperia.

Планираното възвръщане на позициите на “ Sony “, след като тя изкупи пазарния дял на“ Ericsson “  и се превърна в едноличен собственик на компанията през 2012 г. , за съжаление, не се осъществиха. Статистиките през 2016 г. отчетоха най-нисък процент продажби на смартфони за годината, още от времето на ключовата 2012 г., когато беше основана компанията Sony Mobile.

Слаби страни в дизайна на смартфоните Sony Ericsson

 Компанията предпочита пластмасата като основен материал за мобилните си телефони и те не биха могли да се нарекат удароустойчиви. Всяко неволно изпускане се отразява върху панела, а счупването на корпуса би могло да увреди стъклото на дисплея, както и батерията.

Пластмасата си остава предпочитан материал на марката и при някои смартфоните на Xperia, но повечето модели от тази серията вече са с устойчив корпус от алуминий, който постепенно се замества с  неръждаема стомана. Xperia също разчитат на Gorilla Glass покритие, което присъства в дизайна на голям брой модели, а за абсолютна безопасност, новите смартфони са водо – и прахоустойчиви. Дори и устройствата от висок клас обаче не са напълно защитени от повреда, и в подобен случай е особено важно да разполагате с координати на добър сервиз на Сони, който е в състояние да върне устройството ви в нормален работен режим.

GSM Service Sofia е много популярен сервиз Сони, който извършва качествени ремонти на всички модели “ Sony Ericsson “, както и на последните смартфони от серията Xperia. Като предпочитан от клиентите сервиз Сони София, ние притежаваме достатъчно познания за мобилните технологии, тъй като те са основната причина да се утвърдим като професионалисти.

Предлаган асортимент от услуги

GSM Service Sofia предоставя професионален ремонт на всички части на мобилен телефон или смартфон- смяна на стъкло на Sony Xperia, и на всички останали модели  “ Sony Ericsson“, ремонт на touch screen, предна и задна камера, микрофон, високоговорител, аудио жак, бутонна система за контролиране на звука, дънни платки и други детайли, които са с основна роля за функционирането на мобилното устройство.

Като екип с дългогодишен опит, нашият сервиз на Сони в София е специализиран и в допълнителните дейности, задължителни за всеки професионален сервиз- инсталиране на софтуер, смяна на езиковите настройки на менюто, обновяване на визията на апарата, както и успешно разкодиране на мобилни телефони.

Защо сме симпатични на клиентите

Предпочитаният сервиз на Сони София се отличава с удобствата и отстъпките за редовни клиенти. Екипът на GSM Service Sofia е на разположение за работа седем дни в седмицата, а специално за хората с много натоварен график, сме предвидили услугата “ GSM сервиз по куриер “.

Нашият Сони сервиз София осигурява оборотен телефон на всеки клиент, при ремонт с продължителност над три работни дни. Цените ни са достъпни за всеки гражданин, а при поправка на стойност над 90 лв., сервиз Sony София предлага специални подаръци.