GSM сервиз за Sony

Sony е една марка телефони, които познаваме от миналото, не под една или две форми. Най-много популярност беше събрана под марката Sony-Ericsson, но в последствие се получи разделение. Sony продължиха да работят сами и създадоха доста атрактивни модели. Xperia серията е една от най-популярните сред потребителите. Телефоните се характеризират с красив дизайн, изключително добър хардуер и изгодна цена. Марката набляга на своята версия на Android, която подобрява постоянно, както и на добрия си софтуер за управление на камерата. Както самата компания казва – „Има снимки, има и снимки със Sony”.

Ние от GSM Service Sofia предлагаме пълен комплект от услуги, свързани с ремонт и поддръжка на хардуера и софтуера на телефони и таблети Sony. Ако търсите сервиз за Sony, то ние сме хората, които ще ви помогнат във всяко едно отношение. Занимавали сме се с телефони на компанията, още преди да бъдат представени модерните смартфони. Спомняте ли си Sony Ericsson P990? Ние да! Sony могат да бъдат наречени и пионерите в смартфон света, заедно с Nokia. Те бяха първите, които предложиха по-функционални телефони за масова употреба на хората. Ние можем да предложим поправка на Sony телефон, за да не се налага подменяте това съкровище.

Изпуснали сте телефона си, намокрили сте го? Ние можем да ви помогнем. Свържете се с нас на един от посочените контакти тук в нашата уеб страница и ни оставете да свършим нашата магия!

Обслужвани модели Sony

Xperia Z5 Premium Dual
Xperia Z5
Xperia M5
Xperia Z4v
Xperia C4 Dual
Xperia C4
Xperia Z3 T-Mobile
Xperia Z3v Verizon
Xperia T2 Ultra
Xperia Z3 Compact
Xperia Z1 Compact
Xperia M2
Xperia Z2
Xperia Z1S
Xperia Z1
Xperia Z Ultra
Xperia Z5 Premium
Xperia Z5 Compact
Xperia C5 Ultra Dual
Xperia C5 Ultra
Xperia M4 Aqua Dual
Xperia M4 Aqua
Xperia M
Xperia ZR
Xperia Z T-mobile
Xperia E
Xperia E dual
Xperia ZL
Xperia T
Xperia TX
Xperia SL
Xperia J
Xperia Z5 Dual
Xperia M5 Dual
Xperia Z3+ dual
Xperia Z3+
Xperia E3 Dual
Xperia E3
Xperia miro
Xperia TL
Xperia acro S
Xperia tipo
Xperia tipo dual
Xperia advance
Xperia U
Xperia P
Xperia X10
Xperia ion LTE

и други модели Sony мобилни телефони и смартфони.

GSM Service Sofia предлага още:

Сервиз за Sony
2.8 (55.24%) 143 вот(a)