Професионален GSM сервиз за Samsung

Samsung е една от най-продаваните марки по отношение на смартфони и таблети. Те са един от лидерите и при много други категории електроника. Корейската компания предлага телефони с много добри хардуерни характеристики, добър външен вид и разбира се, много приемлива цена. Хората ги харесват, защото смартфоните на Samsung са изгодни и може би са най-добрите представители на Android серията.

Ние предлагаме пълна гама услуги в нашия сервиз за Samsung. Независимо от вашия проблем, GSM Сервиз София ще откликне и ще го реши възможно най-бързо. Ако имате проблем, можете да ни изпратите телефона си или го донесете на място, като всичко става в най-кратки срокове и на най-добри цени. Локацията ни в София е удобна, а е сигурно, че се сещате и за поне няколко куриерски офиса близо до вас.

Телефоните на Samsung имат едно слабо място и то е, че в повечето от моделите има наистина много пластмаса. Тя е лесна за чупене, надраскване и може да създаде проблеми. Телефонът вече не изглежда толкова добре, а и това е предпоставка за счупване на дисплея. Като професионален сервиз за Samsung, ние можем да предложим всякакви ремонти – от панели, дисплей, разкодиране, та чак до платки и чипове. Разполагаме с оборудван сервиз, доказани техници и много професионален опит. Ако имате нужда от нещо, не се свенете да се свържете с нас

Обслужвани модели Samsung

Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy V Plus
Samsung Galaxy J5
Samsung Galaxy Note5 (CDMA)
Samsung Galaxy Note5 Duos
Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy J
Samsung Galaxy S Advance
Samsung Galaxy S Duos
Samsung Galaxy S Plus
Samsung Galaxy S II
Samsung Galaxy S II Plus
Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S III Mini
Samsung Galaxy S III Plus
Samsung Galaxy S4 (I9505)
Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy S4 Active
Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 Mini
Samsung Galaxy S5 Active
Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy Y Duos
Samsung Galaxy Y Pro Duos
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3 Neo
Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Young
Samsung Galaxy Young 2
Samsung Galaxy Grand Prime
Samsung Galaxy J1
Samsung Galaxy J1 Ace
Samsung Galaxy J7
Samsung Galaxy S6 edge+ (CDMA)
Samsung Galaxy S6 edge+ Duos
Samsung Z3
Samsung Galaxy Grand Duos
Samsung Galaxy Pocket 2
Samsung Galaxy Pocket Neo Duos
Samsung Galaxy Mini
Samsung Galaxy Mini 2
Samsung Galaxy Mega 2
Samsung Galaxy Mega 6.3″
Samsung Galaxy Ace
Samsung Galaxy Ace Duos
Samsung Galaxy Ace Plus
Samsung Galaxy Ace Style
Samsung Galaxy Ace 2
Samsung Galaxy Ace 3
Samsung Galaxy Ace 4
Samsung Galaxy Beam
Samsung Galaxy Star
Samsung Galaxy Star 2
Samsung Galaxy Star Pro
Samsung Galaxy Core
Samsung Galaxy Core 2
Samsung Galaxy K Zoom
Samsung Galaxy Win Pro
Samsung Galaxy Express 2
Samsung Galaxy Trend Lite
Samsung Galaxy Fame
Samsung Galaxy Fame Lite
Samsung Galaxy Fit
Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gio
Samsung Galaxy A9
Samsung Galaxy A8 Duos
Samsung Galaxy Note5
Samsung Galaxy S6 edge+
Samsung Galaxy S5 Neo
Samsung Galaxy On7
Samsung Galaxy On5
Samsung Galaxy Nexus
Samsung Galaxy Pocket
Samsung Galaxy Pocket Neo
Samsung Galaxy Pocket Plus
Samsung Galaxy Round
Samsung Galaxy Trend 2
Samsung Galaxy Xcover
Samsung Galaxy Xcover 2
Samsung Galaxy 5
Samsung SM-G110H
Samsung SM-G130NH
Samsung SM-G310HN
Samsung SM-G355HN
Samsung SM-G357FZ
Samsung SM-G800F
Samsung SM-G850F
Samsung SM-G900F
Samsung SM-N910C
Samsung I8730
Samsung I9515
Samsung ATIV S
Samsung Google Nexus S
Samsung Marvel
Samsung Monte
Samsung Wave II
Samsung Wave 3
Samsung Wave 525
Samsung Wave 533

GSM Сервиз София предлага също:

Сервиз за Samsung
4.5 (89.58%) 263 вот(a)

Южонокорейският гигант “ Samsung “ заема лидерски позиции в световния пазар на мобилни технологии. Компанията произвежда първокласни мобилни устройства и не е изненадващо, че през 2011 г. тя се превръща в основен конкурент на “Apple”, а през 2012 г. заема първо място в света по производство на смартфони. Корейските продукти  са истински технологични шедьоври, а една от най-привлекателните им черти е, че са достъпни за всеки средностатистически потребител.

Смартфоните от най-висок клас обаче също са проектирани със своите слаби страни, и повредата им не е невъзможна. В подобни случаи, безценна помощ бихан и оказали координатите на специализиран сервиз Самсунг, където устройството ни може да възстанови нормалния си работен режим.

Телефони Samsung – корейските деца на модерните технологии

Собствениците на телефони от тази марка са запознати с особеностите им, както и със слабите места в дизайна на  “ Samsung “. Любимият на марката пластмасов корпус, с рамка от голяма лайсна, имитираща метал, не се отличава с особена устойчивост. Всяко случайно изпускане, удар или по-силен натиск, биха навредили на панела или лайсната, а тяхната повреда е в състояние да засегне и екрана, и батерията на телефона. Другата уязвима страна на устройствата от тази марка е непоносимостта им към влага и възможността за сериозна повреда след намокряне на устройството.

Тази черта е характерна за по-старите телефони на  “ Samsung “, преди появата на смартфоните от най-ново поколение. Новата страница в историята на корейската марка се поставя от Samsung Galaxy S, през 2010 г., който е с капацитивен MultiTouch екран. Постепенно, следващите смартфони на марката се превръщат в прахо-и водоустойчиви устройства, които остават невредими след продължително потапяне във вода. Технологиите от най-висок клас обаче също са склонни към повреда, а в подобни случаи е особено важно да разполагаме с координати на специализиран сервиз Самсунг, където биха могли да окажат първа помощ на смартфона ни

Защо да изберем GSM Service Sofia

Ние сме популярен сервиз за телефони Samsung, на територията на град София, с голям брой клиенти, които са се възползвали от услугите ни. Екипът ни е съставен от професионалисти с опит, които притежават дълбоки познания за мобилните технологии. Нашият сервиз извършва услугите си единствено с първокласни инструменти и оригинални резервни части за телефони, а клиентите ни получава безплатна диагностика и първокласен ремонт на телефони Самсунг.

Нашият сервиз на Самсунг предоставя бърз и професионален ремонт и смяна на стъкло, touch screen, предна и задна камера, както и на пълния набор от елементи, отговарящи за качеството на звука- микрофон, високоговорител, аудио жак и бутонна система за контролиране на звука.

Екипът на  GSM Service Sofia се е специализирал и в най-отговорните хардуерни ремонти, като подмяна и почистване на дънна платка и други детайли, които са с основна роля за функционирането на мобилното устройство. Като всеки професионален Самсунг сервиз, не бихме могли да подминем  допълнителните сервизни дейности, като инсталиране на софтуер, смяна на езиковите настройки на менюто, обновяване на визията на апарата, както и успешно разкодиране на мобилни телефони.

Заедно с професионалният ремонт и посочените допълнителни услуги, нашият Самсунг сервиз София е на разположение и за различни въпроси, свързани с функционирането на апарата ви.

Рекламираният сервиз телефони Самсунг в София извършва успешна поправка на всички модели телефони от корейската марка.При нас можете да поправите  по-стари устройства от марката, но и да получите отличен ремонт на Самсунг Галакси.

Всеки сервиз за Самсунг устройства предлага услугите си на различни цени. GSM Service Sofia работи на изключително достъпни цени, подходящи за всеки средностатистически клиент. Редовните ни клиенти получават постоянни отстъпки в цените, а всеки ремонт на стойност над 90 лв. се “ награждава “ със специален подарък.

Освен това, подмяната на стъкло се извършва с 30 % отстъпка от цената- стойността на услугата започват от 110 лв., за всички посетители на нашия сервиз Самсунг София. За максимално удобство, клиентите ни могат да се възползват от безплатна дистанционна диагностика и транспортиране на устройството до адреса ни, със специалната опция “ GSM сервиз по куриер “.