Обслужвани телефони Meizu

Meizu 15 Lite
Meizu 15 Plus
Meizu 15
Meizu E3
Meizu M6s
Meizu M6
Meizu M6 Note
Meizu M5c
Meizu M5
Meizu E2
Meizu M5s
Meizu M5 Note
Meizu Pro 6 Plus
Meizu M3X
Meizu Pro 6s
Meizu M3 Max
Meizu M3E
Meizu MX6
Meizu m3s
Meizu Pro 6
Meizu m3 note
Meizu Pro 5 Ubuntu Edition
Meizu metal
Meizu m2
Meizu MX4 Ubuntu Edition
Meizu Pro 7 Plus
Meizu Pro 7
Meizu A5
Meizu U20
Meizu U10
Meizu m3
Сервиз за Meizu
5 (100%) 1 вот(a)

Търсите специализиран Meizu сервиз в страната, който да ви предложи богат набор от професионални услуги? Ние сме мястото, в което ще получите бърза и адекватна професионална помощ, при това с високо качество на супер достъпни цени. Решаваме всякакви проблеми с устройствата на тази марка, помагайки ви да не губите комуникация дори за ден.

Защо Meizu?

Търсейки официален сервиз Meizu, със сигурност ще срещнете хора, на които тази марка е напълно непозната. Устройствата на този производител не са масово използвани в нашата страна, но причина за това не е ниското им качество, а липсата на агресивна реклама, каквато виждаме при гигантите, наложили своите продукти навсякъде по света.

Смартфоните Meizu се произвеждат от мултинационална, високотехнологична компания, базирана в Латинска Америка, наречена Azumi Mobile. Японското звучене при името на компанията и при това на самите мобилни телефони не е случайно. Този бранд предлага серийно производство и дистрибуция на мобилни телефони, вдъхновени от японската култура и традиции.

Това, че в даден момент ви се е наложило да потърсите специализиран сервиз за Meizu по никакъв начин не е показател за качеството на смарт устройствата на марката. В голямата си част, ремонтите се налагат, поради неволни инциденти, както и заради неправилна работа с различните приложения. В сервизния ни център ежедневно се сблъскваме с подобни проблеми не само с тази марка, но и с всички останали модели мобилни телефони.

Защо да се доверите на нашия сервиз за ремонт и поддръжка на мобилни телефони?

Показателите, по които превъзхождаме болшинството сервизи за мобилни телефони не са никак малко. На първо място, в нашия специализиран сервиз на Meizu работят доказани професионалисти, които постоянно подобряват своята квалификация и обогатяват познанията си, относно модерните технологии. Те следят новостите при средствата за комуникация, което им дава възможност за правилна реакция при всеки отделен ремонт.

Модерната професионална апаратура, използвана в сервизния ни център ни помага да направим прецизна диагностика на всички възможни неизправности. Откриването на проблема понякога е най-трудната част от работата на техника, но при нас всичко е максимално лесно. Можем да установим за броени минути кои компоненти са повредени и в каква степен. На база диагностиката, ние решаваме дали да ремонтираме или сменим амортизираните части.

Проблемите, които решаваме успешно включват широк спектър от дейности, сред които:

Смяна на повредени/счупени компоненти

От стъклото на екрана, до целия LCD дисплей + тъч скрийн, в нашия официален Meizu сервиз се извършва смяна на компонентите на екрана, които са счупени или просто нефункциониращи по някаква причина. Подменяме също разбити букси за зареждане и слушалки, както и камери (или техни елементи), физически бутони (за регулиране на звука и Power бутона), батерии, високоговорители, микрофон и др.

Софтуерна поддръжка

Към момента не съществува софтуерен проблем, с който техниците в нашия сервиз Meizu не могат да се справят. Отключваме успешно и перманентно всички кодирани телефони на марката, използвайки оригинални софтуерни инструменти. Всички инструменти и резервни части, използвани в сервизния ни център са оригинални, закупени директно от производителя. Всеки ремонт и резервен компонент, който сме подменили при поправката на устройството, е придружен от гаранция и официален платежен документ.

Можете да ни посетите на място в сервизния ни център или да изпратите повредения си телефон Meizu по куриер. Връщането на ремонтирания апарат става по същия начин.