Ремонт на телефони Lenovo

Няма човек, който да не е чувал за марката Lenovo. Китайската компания е целеустремена към върховете на пазара и не се спира пред нищо. Имат голямо влияние в САЩ, където отвориха и своя централа. Настъпват в Източна Европа все по-усилено, като в България вече често се виждат таблети и смартфони на Lenovo в мрежата на мобилните оператори. Стане ли въпрос за евтино устройство с Android, което да притежава супер хардуерни характеристики, в повечето случаи, ще се насочите именно към тази марка. Тя ще става все по-масова и масова, за това видяхме нужда да предлагаме услугите си като сервиз за Lenovo.

Компанията се изкачва все повече по продажби в различните сектори. Влиянието на марката се среща както на пазара за мобилни телефони, така и на пазара за компютри, лаптопи и таблети. Те имат по няколко топ модела от всеки клас техника, както и по няколко нискобюджетни решения. Целят да изместят големите играчи от пазара и има резон това да се случи. Ако се сдобиете с телефон или таблет на Lenovo, ние с удоволствие можем да го обслужим и поддържаме.

Ние от GSM Service Sofia предлагаме качествен сервиз за Lenovo на конкурентни цени и винаги с безплатна консултация и оценка на ремонта!

Обслужвани модели Lenovo

Lenovo Vibe P1 Turbo
Lenovo K5 Note
Lenovo Lemon 3
Lenovo Vibe S1 Lite
Lenovo Vibe K4 Note
Lenovo Vibe X3 c78
Lenovo Vibe X3
Lenovo A3690
Lenovo K3 Note
Lenovo P70
Lenovo Vibe X2
Lenovo S90 Sisley
Lenovo S850
Lenovo A536
Lenovo A369i
Lenovo Vibe Z2 Pro
Lenovo A328
Lenovo Vibe X2 Pro
Lenovo S860
Lenovo Vibe X S960
Lenovo A319
Lenovo A316i
Lenovo A850
Lenovo A1000
Lenovo Phab Plus
Lenovo Vibe P1
Lenovo A6010 Plus
Lenovo A6010
Lenovo Vibe P1m
Lenovo Vibe S1
Lenovo ZUK Z1
Lenovo S660
Lenovo K900
Lenovo P780
Lenovo S580
Lenovo S920
Lenovo S650
Lenovo A516
Lenovo A859
Lenovo Vibe Z K910
Lenovo A606
Lenovo Golden Warrior A8
Lenovo Vibe Z2
Lenovo A706
Lenovo S930
Lenovo A680
Lenovo A2010
Lenovo A3900
Lenovo K80
Lenovo S60
Lenovo A6000 Plus
Lenovo A1900
Lenovo Vibe Shot
Lenovo A7000 Plus
Lenovo A7000
Lenovo A5000
Lenovo S820
Lenovo A916
Lenovo A850+
Lenovo S890
Lenovo A889
Lenovo S856
Lenovo S880
Lenovo A60
Lenovo P700i
Lenovo A800
Lenovo A60+
Lenovo A820
Lenovo K800
Lenovo A65

GSM Сервиз София предлага също:

Сервиз за Lenovo
2.1 (41.16%) 69 вот(a)

Технологичните продукти на  всички известни марки срещат твърде сериозна конкуренция в лицето на марката “  Lenovo “. Китайската компания заема една от лидерските позиции в световен мащаб по производство на лаптопи, таблети, свръхмодерни телевизори, софтуери, сървъри и смартфони.

Средностатистическите потребители са привлечени предимно от високотехнологичните лаптопи, таблети и смартфони, чиито продукти се усъвършенстват със скоростни темпове и постоянно утвърждават мащабите на марка “Lenovo“. Повредата на тези интелигентни устройства изисква намесата на професионален сервиз Леново, който притежава достатъчно познания за особеностите на марката.

На територията на град София се откриват голям брой специалисти в поправката на мобилни телефони и таблети, но GSM Service Sofia е един от най- предпочитаните сервизи за ремонт на Леново.

Професионалният Леново сервиз задължително е отлично запознат с особеностите на всеки модел смартфон, а нашият екип е изграден от професионалисти с опит и дълбоки познания, които са на разположение за работа във всеки ден от седмицата.

Особености в дизайна на смартфоните Lenovo и причини за повреда

Китайската марка е известна с предпочитанието си към разнообразни материали, при проектиране на смартфони и таблети. Моделите “ Lenovo “  се появяват на пазара с пластмасови и метални корпуси, а някои от тях са изработени от поликарбонат, който на пръв поглед е отлична имитация на кожа. Пластмасовите панели са защитени с метална рамка около дисплея, но не могат да се нарекат удароустойчиви, и в никакъв случай не биха могли да конкурират здравината на металния корпус.

Специалистите от “ Lenovo “ също се доверяват на Corning Gorilla Glass покритието, а повечето от новите модели смартфони са с добавени прахо- и водоустойчиви функции, и дори са способни да престоят продължително време под вода. Като крайна оценка, би могло да се каже, че рисковете от повреда при различните смартфони на “ Lenovo “се различават коренно и не биха могли да се ограничат в една категория.

Водо- и прахоустойчивите смартфони са перфектно защитени от вредни климатични влияния, но ако са с по-неустойчив материал на корпуса, дори и незначителен натиск е в състояние да причини повреда на апарата. При проблем с телефона ви, нашият сервиз Леново София осигурява абсолютно точна и безплатна диагностика на място, по телефон, имейл, или чрез SMS. Ние сме сервиз на Леново, който работи успешно с всеки модел на марката и сме в състояние да отговорим на разнообразните въпроси, свързан с функциите на апарата ви.

“Lenovo“ – възходът на китайската мисъл

Смелите опити на китайците за инвазия на пазара за мобилни телефони също се увенчават с успех, след спечеленото лидерско място в класацията за производители на компютри. През 2011 г. на пазара се появи смартфона A60, с операционна система Android 2.3.5 (Gingerbread), капацитивен MultiTouch дисплей, и три и половина инчов екран, с 256K цвята и възможност за визуализиране на ярки и реални изображения. През същата година, компанията пусна на пазара и вторият си смартфон с операционна система Android- добре познатият на потребителите Le phone S2, както и смартфонът- таблет LePad S2005. И двата продукта неочаквано издигнаха “Lenovo “ като основен конкурент на останалите китайски производители на технологии.

След всички успехи, “  Lenovo “ не губи ценно време, а отново доказа невероятната си производителност, със сериите C, P, K и Vibe( всички са с операционна система Android ). Споменатата серия А на марката става изключително известна с първия свръхзащитен смартфон- А660, който притежава специален сертификат IP67 за ударо-, прахо- и водоустойчиви качества. През последната година, изключително вълнение на пазара предизвиква Lenovo Phab 2 Pro- уникалният по рода си и първи в света смартфон с Tango-  нов софтуер на Google с игри и програми в добавена реалност (AR). Всеки Lenovo сервиз e натрупал ценни базисни познания за смартфоните на марката, благодарение на споменатите модели

Какво ви предлага GSM Service Sofia

Ние осигуряваме първокласна поправка на всички части на смартфони “  Lenovo “ – ремонт на счупено стъкло, смяна на тъчскрийн на Леново, предна и задна камера, микрофон, високоговорител, аудио жак, бутонна система за контролиране на звука, дънни платки и други компоненти, от които зависят основни функции на смартфона.

Екипът на нашият Леново сервиз в София е специализиран и в останалите задължителни сервизни дейности, като инсталиране на софтуер, смяна на езиковите настройки на менюто, обновяване на визията на апарата, както и успешно разкодиране на мобилни телефони.Защо сме симпатични на клиентите

Удобството на клиента е основен приоритет за нашият сервиз Леново за мобилни телефони. Услугата “ GSM сервиз по куриер “ е уникална по рода си, и спестява много ценно време и средства. Освен това, нашият Lenovo сервиз в София осигурява оборотен телефон на всеки клиент, при ремонт с продължителност над три работни дни.  GSM Service Sofia извършва първокласни услуги, на достъпни за всеки клиент цени, а при поправка на стойност над 90 лв., предлагаме специални подаръци.