Професионален GSM сервиз за iPhone

iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone  4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6 SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X

 

Смартфоните от серията iPhone в момента са най-желаните от потребителите по целия свят. В България също бумът е сериозен. С всеки нов модел, производителят Apple чупи всякакви рекорди. Първоначално фокусът на компанията не е бил върху мобилни телефони, но изглежда изборът е правилен – в момента iPhone 6 е най-продаваният телефон, като рядко излиза сериозна конкуренция, която да застраши американският гигант.

Проблемите с телефона рядко са от софтуерен характер, защото при iPhone операционната система е много интуитивна. Има много малко варианти да повредите нещо в системата. Ако имате нужда от сервиз за iPhone, то най-вероятно ще става на въпрос за хардуерен проблем. Ние от GSM Service Sofia харесваме много тези телефони и сме ги проучили до край. Предлагаме безплатна диагностика на iPhone, за да открием проблема навременно и в последствие да го отстраним в нашия iPhone сервиз.

Няма значение дали имате нужда от нов дисплей, нов панел за вашия iPhone или просто подмяна на някой друг компонент, ние можем да се справим с всеки проблем и с всяко предизвикателство. Проблемите са, за да се решават, така че не отлагайте повече и поверете своя телефон в нашите ръце, в нашия сервиз. Обещаваме, че ще се погрижим за него подобаващо. Ние сме хората, ако имате нужда от някаква поправка, независимо какво точно е тя.

GSM Сервиз София прави пълно обслужване на всички модели iPhone. Част от услугите ни включват:

 • Безплатна диагностика на iPhone
 • Смяна на дисплей
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера
 • Смяна на преден и заден панел
 • Ремонт на слушалки
 • Ремонт или смяна на главния бутон
 • Ремонт или смяна на високоговорители
 • Смяна на вибрация
 • Ремонт или смяна на портове
 • Ремонт или смяна на високоговорители

 

Също така, GSM Сервиз София извършвa:

Сервиз за iPhone
2.8 (55.48%) 115 вот(a)

Защо да ни се доверите?

Телефонът, за който сте мечтали толкова дълго претърпява инцидент или незнайно защо, просто спира да работи качествено и вие решавате, че можете да го поправите сами? Грешка! В този случай ви е нужен специализиран iphone сервиз София, в който ще могат да идентифицират и решат успешно проблема.

За разлика от обикновените битови уреди, смартфоните са деликатна и супер фина електроника, която подлежи на третиране единствено със специализирана професионална апаратура, с каквато едва ли разполагате вкъщи. Дори да имате известни познания относно хардуерното изпълнение на моделите iPhone, това съвсем не ви прави квалифициран техник, който може да изпълни каквато и да е поправка на сложното и твърде скъпо устройство.

Нашият съвет е да се насочите незабавно към най-близкия iphone сервиз или към престижен iphone сервиз София център, който ви е препоръчан от познат или от специалист, на когото можете да се доверите. Това ще ви помогне да ограничите щетите и да намалите разходите за поправка или покупка на нов апарат, защото, вярвайте ни – няма да успеете да икономисате средства, заемайки се сами с поправката на телефона. Вероятността да прекъснете кабел, да счупите спойка и да нанесете куп поражения е огромна.

Как действаме ние?

На първо място, ние като утвърден сервиз iphone София действаме експедитивно, защото знаем колко важен е днес телефонът. Бързата реакция се състои в извършване на прецизна професионална диагностика, като за целта разчитаме както на дълбоки познания и опит, така и на специализирана техника. Локализирането на проблема и определянето параметрите на повредата ни позволяват да извършим качествен ремонт на айфон – телефон, за който със сигурност сте платили скъпо.

В случай, че повредата е обратима и подлежи на корекция, ние ще се заемем в най-кратки срокове с изпълнение на ремонта, поемайки цялата отговорност за скъпия ви (във всеки смисъл на думата) апарат. Това, което ни прави предпочитан сервиз за ipPhone, е фактът, че използваме единствено оригинални части при поправка на смартфоните на Apple. Това ви дава допълнителна гаранция, че след ремонта, телефонът ви ще работи без да създава никакви проблеми.

Макар и да се стремим да изпълним максимално бързо всяка поправка, забавяне е напълно възможно, в случай че е необходима доставка на оригинални компоненти, с каквито не разполагаме в момента. Важно е да знаете, че всеки iphone ремонт наподобява сложна хирургична операция, а ние не подхождаме безотговорно към своите пациенти, независимо колко ни пришпорва клиентът. Така изградихме своята репутация и нямаме намерение да я губим.

Допълнителни условия

Има някои важни неща, които трябва да знаете преди да ни потърсите за поправка на iphone. На първо място е важно при поява на фабричен дефект или друг проблем, който не е възникнал по ваша вина, да се обърнете към търговеца, който ви е предоставил апарата, в това число и към мобилния си оператор, в случай че телефонът е предоставен от него. Така се възползвате от гаранционната поддръжка, която ще покрие разходите за изпращане на устройството в специализиран сервиз iphone.

Особено важно е да бъдете напълно откровени, предоставяйки ни мобилния си телефон за поправка и да споделите ако сте опитвали да го поправяте сами, както и ако щетите са по-сериозни от установимото в момента. Това ще ни помогне да действаме адекватно при изпълнение на съответния ремонт на iPhone и да избегнем загубата на време за обстойна диагностика на телефона. Избирайки ни за свой доверен сервиз айфон, вие също трябва да спечелите нашето доверие.