Професионален GSM сервиз за HTC

HTC е марката телефони, на която не се обръща достатъчно внимание. Може би стартът им с операционната система Android не беше кой знае колко добър, за това говорят и данните за пазарния им дял, но все пак имат някои модели, които не трябва да пренебрегваме.

Производителят започна да обръща все повече внимание на големия размер на екрана или иначе казано на фаблетите със своя HTC One телефон. В същото време, марката е една от най-активните при телефоните от нисък и среден ценови клас. Ние от GSM Service Sofia харесваме харизмата на тайванския производител и предлагаме сервиз за HTC. Ако имате телефон на тази марка и имате някакъв проблем с него, винаги може да се обърнете към нас.

Може да ви се наложи смяна на жак или слот, а може дори и да имате нужда от нов панел след изпускане. Ние следим развитието на HTC и се стараем да предложим възможно най-добрата услуга за поправка на тези телефони. Вие също трябва да обърнете внимание на марката, особено след последната конференция в Барселона. Там те обявиха много нови изненади.
Очакваме да видим все повече фенове на тези смартфони в нашия сервиз за HTC, разбира се, не за сериозни ремонти, а за консултации, поддръжка и подобряване на функционалността на техните телефони.

Обслужвани модели HTC

HTC One A9
HTC One M9+
HTC Desire 828 dual sim
HTC Desire 626
HTC Desire 626G Dual
HTC Desire 320
HTC Desire 526G+ dual sim
HTC One M9
HTC One (M8) dual sim
HTC Desire 816G dual sim
HTC Desire 620G dual sim
HTC Desire 620 dual sim
HTC Desire 820 dual sim
HTC Desire 820
HTC Desire Eye
HTC Desire 510
HTC Desire 516 dual sim
HTC One (E8)
HTC Desire 210 dual sim
HTC Desire 616 dual sim
HTC Desire 310 Dual Sim
HTC One mini 2
HTC Desire 816 Dual SIM
HTC One (M8)
HTC One Gold Edition
HTC Desire 310
HTC Desire 610
HTC Desire 816
HTC Desire 501 dual sim
HTC Desire 601 Dual Sim
HTC Desire 501
HTC Desire 500 Dual Sim
HTC One SV Dual Sim
HTC One X9
HTC One M9s
HTC Desire 700 dual sim
HTC Desire 728 dual sim
HTC Desire 400 dual sim
HTC One max
HTC One dual sim
HTC Desire 300
HTC Desire 601
HTC Desire 500
HTC One mini
HTC Butterfly S
HTC Desire 200
HTC Desire 600
HTC One
HTC Desire SV
HTC Desire VC
HTC One SV
HTC Butterfly
HTC Butterfly 3
HTC J
HTC Velocity 4G
HTC One X+
HTC Windows Phone 8S
HTC Windows Phone 8X
HTC Desire X
HTC Desire V
HTC One XL
HTC Desire C
HTC One S
HTC One V
HTC One X
HTC Amaze
HTC Desire® 626 Series
HTC Desire 626s
HTC One E9s dual sim
HTC One M9+ Supreme Camera
HTC One M8
HTC Sensation XL
HTC Rhyme
HTC Explorer
HTC Sensation XE
HTC Titan
HTC Radar
HTC Flyer
HTC Sensation
HTC EVO 3D
HTC Incredible S
HTC Wildfire S
HTC Desire S
HTC ChaCha
HTC Salsa
HTC 7 Pro
HTC Gratia
HTC Aria
HTC 7 Trophy
HTC 7 Mozart
HTC HD7
HTC Desire HD
HTC Desire Z
HTC Wildfire
HTC HD mini
HTC Desire
HTC Legend
HTC Smart
HTC Google Nexus One

GSM Service Sofia предлага още:

 

Сервиз за HTC
2.7 (54.05%) 74 вот(a)

Кога е наложително да ни потърсите?

Ситуациите, в които се налага да потърсите реномиран htc сервиз в София са безброй, но като най-неотложни приемаме тези, в които се касае за сериозна механична повреда. Намокрянето на апаратите е безспорно най-сериозната причина да ни потърсите незабавно. Както продуктите на HTC, така и всички останали марки смартфони не обичат водата, а това означава, че тя трябва да бъде премахната възможно най-бързо, за да може да се извърши животоспасяваща операция.

В никакъв случай не се опитвайте да действате сами, когато се касае за заливане на апарата с течност или за потапянето му под вода. Много собственици на смартфони допускат груби грешки в паниката си, които ни пречат да възстановим тяхната работа. В нашия реномиран сервиз за htc телефони, се справяме ежедневно с проблема намокряне, стига самият клиент да не е нанесъл повече вреди от водата.

Смяна на дисплей и цял панел

Изпускането на фините устройства върху твърди повърхности почти винаги налага смяна на дисплея и дори на целия панел, когато пукнатините са буквално по целия корпус на телефона. Тъй като поддържаме htc сервиз телефони за всички серии на марката, ние обикновено имаме в наличност резервни стъкла за дисплеи, touch screen екрани и панели за всички устройства. Това ни позволява да отстраняваме бързо този род проблеми, без да откъсваме потребителя от неговото устройство за ненужно дълъг период от време.

Ремонт на портове, слотове и жакове

Устройствата на тайванския производител се движат в средния ценови клас мобилни телефони, поради което някои техни компоненти се отличават с много кратък експлоатационен живот. При интензивно използване на апарата, някои от входовете просто спират да работят, а това налага да се обърнете за помощ към нашия htc сервиз София. В случай, че е невъзможно зареждането на батерията, слушалките не функционират или е възникнал друг подобен проблем, нашата намеса е изключително необходима, а в повечето случаи цената на услугата е минимална.

Разкодиране на смартфоните HTC

Макар да не се касае за ремонт на htc, разкодирането на устройствата на марката е също професионална задача, с която имаме пълната готовност да се заемем и изпълним перфектно без да губим никакво време. Готови сме да разкодираме всеки модел HTC смартфон, както и да премахнем предварително зададени ограничения за използване на апарата, но сме длъжни да ви уведомим, че в този случай губите правото на гаранционна поддръжка от страна на съответния мобилен оператор, в случай че възникне фабричен дефект или друг непричинен от вас проблем.

Защо да се обърнете към нас?

Ние сме професионален сервиз htc, в който работят хора с огромни познания и опит в ремонтирането на устройствата на тайванската марка. След като познаваме в детайли както техническите компоненти, така и софтуерните разработки при тази марка смартфони, е възможно да действаме бързо и адекватно при отстраняване на всички проблеми, свързани с тяхната работа и състояние.

Нашият реномиран htc сервиз е достъпен не само за столичани, но и за хората от цялата страна. Ние ви даваме допълнително удобство чрез опцията да изпратите повреденото устройство по куриер. Така няма да се налага да отсъствате от работа и да променяте плановете си, за да поискате лично поправка на htc устройството . Нужен ни е единствено повреденият телефон и подробно описание проблема.