Обслужвани модели CAT

CAT S60
CAT S50
CAT S40
CAT S30
CAT B15
CAT B15 Q

CAT B30
CAT B25
CAT B100

GSM Сервиз София предлага още:

Сервиз за CAT
4.7 (94.12%) 17 вот(a)

Към специализиран сервиз телефони CAT се насочват много малко собственици на тази марка мобилни апарати. Това, което е характерно за тях, е именно здравината. Механичните повреди при устройствата на марката са рядко срещано явление, тъй като те са разработени за екстремна употреба при всякакви условия.

Телефоните на промишления гигант Caterpillar представляват просто малък сегмент от огромното серийно производство на марката. Компанията е по-позната с производството на строителни машини, за които отново задължително условие е здравината. Телефони CAT са приемани като тежката артилерия при мобилните апарати. Изпускане, удар и потапяне в течност не са заплаха за здравето на вашия смартфон, освен ако не превишите допустимата степен на натоварване.

Защо нашият сервиз е най-удачното място за ремонт на телефони CAT?

Тъй като в голямата си част устройствата с марка CAT са ударо и водоустойчиви, всяка повреда в корпуса и екрана следва да се извърши в специализиран CAT сервиз, какъвто е нашият. Защо е нужно това? Защото апаратите са фабрично капсуловани, и за отварянето им е нужна както специализирана апаратура, така и висока компетентност от страна на техническия екип.

В нашия сервизен център разполагаме и с двете. Използваме специализирана техника, която ни позволява да ремонтираме устройствата на марката CAT, без да нарушаваме безупречната им защита срещу счупване и намокряне. След поправката, телефонът ви ще бъде върнат в близко до оригиналното му състояние. По тази причина не препоръчваме любителски поправки, дори да изглеждат елементарни на пръв поглед. Ремонтите в нашия сервиз на CAT са невероятно достъпни, така че нямате основание да се заемате лично с каквато и да е поправка.

Широк набор от услуги

В нашия специализиран CAT сервиз предлагаме всички видове ремонти, от които се нуждаят мобилните телефони на тази марка. В списъка с дейности влизат всички видове хардуерни и софтуерни ремонти, както и напълно безплатна, прецизна диагностика. За да установим повредата и нейните мащаби, ние няма да ви начисляваме такси. Това се отнася и за услугата Разкодиране, при която може да се наложи установяване метода на заключване.

Като вид ремонти предлагаме:

Ремонт и смяна на хардуерни компоненти

При изпускане от значителна височина, телефоните CAT също могат да претърпят известни повреди. Такива са възможни и при интензивна експлоатация на отделните технически компоненти – портове, камера, физически бутони, клавиатура. В зависимост от сложността на повредата, в нашия сервиз на CAT можем да ремонтираме или заменим повредените части с оригинални компоненти, закупени от производителя. Всеки детайл от хардуера се предлага с гаранция.

Персонализация

Телефоните CAT се ползват от ограничен кръг хора, които държат преди всичко на здравината, която е особено важна в екстремни условия. Същите тези хора се насочват към нашия професионален сервиз телефони CAT с желанието да придадат уникален облик на своето устройство. Предлагаме богата гама от възможности за персонализиране – от аксесоари за корпуса до уникални по рода си настройки.

Софтуерна поддръжка

В нашия реномиран CAT сервиз се справяме с всички софтуерни проблеми на тази марка телефони – от разкодирането до инсталиране на допълнителни програми по ваш избор. Премахваме всички познати до момента вируси и шпионски програми, наред с ъпдейт или преинсталиране на операционна система. Ако телефонът ви е закупен от чужбина, ние можем да инсталираме българско меню, което ще улесни ежедневното му използване.